• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jaka żarówka na 1 rośłinkę?

Wyszukiwarka Forumowa:

Lakiernik

Well-known member
Buchów
0
Witam, mam 1 roślinkę 2 dni temu wyszła z ziemii i trzymam ją na dworze(na noc i w czasie burzy do garażu). Ale teraz słońca ma być co raz mniej itak sobie myślę, że przez 2 tyg mógłbym ją trzymać gdzieś w pokoju pod lampką(biurowa wejście na zwykły gwint), tylko pytania jaką żarówkę kupić? Nie opłaca mi się robić growbox'a bo nie mam zbytnio hajsu oraz mam też przypał ze strony rodziców :p.

To moja pierwsza roślinka, nasionko dostałem od znajomego.

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Z tej lampki nic ciekawego nie wyjdzie no ale do takiej lampki mozesz spokojnie zakupic cfl(zarowki energooszczedne)i bedzie dobra tylko albo kup mocna zarowke albo pokombinuj tak aby swiatlo mialo od czego sie odbic a nie rozpraszalo sie na caly pokuj

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Jeśli chwilowe oświelenie a potem na out to proponuje Cfl poluxa 60V ma ponad 4000lm koszt takiej żarówki to ok 50zł ale warto bedziesz miał na przyszłość skmin dziabągi i biegiem do castoramy,nawet 3tygodnie pod nią samą bedziesz mógł trzymać planta a potem wiadomka światła wiecej i wiecej:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół