JAKA JEST RÓZNICA

Wyszukiwarka Forumowa:
F

facjata

Guest
Mam do was takie małe pytanko (bo jeszcze do piero sie na ten temat ucze uprawiać) czym sie rózni palonko z polskiego rynku a ze swojej uprawy. Czy to przez siebie uprawiane jest mocniejsze czy słabsze z gory dzieks i pozdro :scratch:

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
facjata napisał:
Mam do was takie małe pytanko (bo jeszcze do piero sie na ten temat ucze hodować) czym sie rózni palonko z polskiego rynku a ze swojej chodowli. Czy to przez siebie chodowane jest mocniejsze czy słabsze z gory dzieks i pozdro
palonko z polskiego rynku to palonko z czyjejś hodowli a palonko ze swojej hodowli to własne palonko o którym wiesz wszystko nie masz niespodzianek w postaci jakiegos chemicznego gówna.a to czy będzie słabsze czy mocniejsze zależy tylko od uprawianej odmiany :)

F

facjata

Guest
a jaka odmiana bedzie mocniejsza od tej która obecnie wystepuje na rynku??? bo mam zamiar kupic sobie nasionka tyle ze nie wiem które :silent:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No ku**a mać. A skąd mamy wiedzieć jakie u ciebie jest palenie ? Kup cokolwiek z cannabis.fr.pl albo salvia.com.pl i chÓj. Czytaj czytaj czytaj czytaj !

F

facjata

Guest
ja paliłem ziółko z roznych miast i przewaznie sa do siebie podobne nieraz troszku mocniejsze nieraz słabsze i dlatego sie pytam czy jak chodujesz samemu toczy jaranko bedzie mocniejsze czy słabsze i jakie jest najmocniejsze bo czytałem ale nie jest tak do konca okreslone które a bodajze było ich tam ok 5 !!!! i zdaje sie na waszą opinie a ztego co jusz widziałem macie na ten temat różne poglądy . (a tak na uboczu to jusz cuś posadziłem ale te nasionka to mi kumpel łatwił i nie wiem czy to czasem nie bedzie samosieja )

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
jak chcesz mocne palenie to weź pestki odmiany o mocy 15-20%thc :rendeer:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nasiona na indoor czy outdoor ? Na IN niech będzie Skunk#1, na OUT Durban Poison.

F

facjata

Guest
nasionka na indor mam lampe 150W ale nie wiem jaka to jest wiem ze jest za***iscie długa (20cm) i napewno nie jest to sietlowka

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Masz układ zapłonowy do tej lampy ?

F

facjata

Guest
narazie dał mi tylko lampe a oprócz tego to nnic ale cos sobie skonstruuje a wiesz jusz co to za lampa bo ja do tej pory nie wiem wydaje mi sie ze to jest ta która jest przy latarniach na ulicy tyle ze tam sa przewaznie 400W a ta ma 150

F

facjata

Guest
wyglada tak jak na zdjeciu. a ztego co wiem to te lampy sa pod 230V i nie tzreba nic do nich (moze prócz tego zapłonnika) a po co do tego trafo to nie wiema . a dobra jest taka lampeczka ??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jest dobra i trzeba do niej cały układ zapłonowy.

F

facjata

Guest
a na jakiej stronie jest opisane co jest potzrebne aby ta lampa działala. i jak co ukad bo moze sam bym sobie cus takiego skonstruowal

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Kup jakiekolwiek byle by były z cannabis.fr.pl moim zdaniem palenie ktore niby NIRVANA podaje 5-10% thc to opie tak samo jak np ta cala WW 15-20.... w koncu i tak 5 buchów weźmiesz to i tak sie za***iesz.... nie wazne jaka odmiana pod wzgledem poziomu THC bo i tak pewnie podają nieprawdziwie tym odmianom poziom THC.... wazne zeby bylo odpowiednia do warunkow jakie mozesz zapewnic...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół