• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka lampa do boxu?

Wyszukiwarka Forumowa:

ChoryPastor

New member
Buchów
0
witam wszystkich :spalony:, zastanawiam sie jakiej lampy uzyc do boxu ktory dzis zbilem,wymiary 60x60x120cm czy kompaktowe swietlowki moga sie nadac? Hps raczej odpada bo nie mam mozliwosci teraz.
prosze orady chce wystartowac za jakis czas

G

Gość

Guest
Nadadza sie, ale bys musial wrzucic 12 swietlowek philipsa 23W 1550 lm.

chochoł

Member
Buchów
0
Potrzebujesz ok 17-18 tys lumenów, wiec trochę dużo tych świetlówek byś musiał tam wsadzić. Hps 150w ma tyle lumenów więc może rozejrzyj się za takim.
pozdro

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Hps raczej odpada bo nie mam mozliwosci teraz.
a czemu nie ma możliwości? na świetlówki które radzi ci GraveDancer wydasz więcej niż na hps`a. A jezeli nie lubisz hps`ów zainwestuj w cfl`a

i tak z innej beczki - po co piszesz 3 posty z tym samym tematem????

Ostatnia edycja:

ChoryPastor

New member
Buchów
0
dzieki za porady zostane chyba przy hps,a trzy posty napisalem dlatego ze jeden byl w innym dziale a drugi moglbym czekac na odp wieki :)

---------- Aktualizacja posta 10:59 ---------- Czas poprzedniego posta 10:44 ----------

mam takie lampy nie wiem czy to hps czy sa dobre do upraw?

zdjęcia do galerii forumowej!

---------- Aktualizacja posta 12:05 ---------- Czas poprzedniego posta 11:01 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solarr/index-64292.html
w linku powyzej sa zdjecia tych lamp

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół