• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka najwieksza ilosc zioła widzieliscie na oczy?

Wyszukiwarka Forumowa:

fujitsu

New member
Buchów
0
Tak jak w temacie, ile trawska najwiecej widzieliscie na własne oczy na zywo? :D Ja sie moge pochwalic albo pozalic 5 grudami haszyszu po 1g :spalony: Wieczorkiem juz nie było czego ogladac :zjarany:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ale głupi temat... zobacz fotorelacje (szczególnie tych bardziej doświadczonych) to będziesz wiedział. niektórzy po paręnaście gramów, inni po parędziesiąt, jeszcze inni kilogramy zbierają.

fujitsu

New member
Buchów
0
haters gonna hate, temat kierowany raczej do uzytkownikow marichuany, nie growerow :]

DzikiWons

Active member
Buchów
0
Ja także raczej popieram przedmówcę, temat całkiem z dupy i nic "hejting" nie ma do rzeczy. (swoją drogą nastały czasy gdzie nie można czegokolwiek przedstawić konstruktywnej krytyce, bo od razu zarzut hejtingu jakiegoś) O ile ciekawie jest popatrzeć jak ktoś lolka skręcił czy w jaki sposób to zrobił to sam fakt że ktoś napisze że widział 100 kg trawy nic nie wnosi do ogólnej dyskusji czy też wiedzy użytkowników, a o ile tematy z dowcipami maja rozśmieszyć i taki skutek odnieść to ten temat ni chu*a nie wiem do czego potrzebny. Reasumując, są jak raf napisał,(wystarczy takze zaobserwowac po prostu i wyciagnac wnioski) jeden robi relacje z outa z 50cioma roślinami i zbiera duży plon inny kupuje wora od dila i koniec filozofii.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół