• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka odmiana rządzi?

Wyszukiwarka Forumowa:

Wojtek

Member
Buchów
0
Po jakiej roślince mieliście najlepszą faze? Zastanawiam się jakie pestki kupić. Zależy mi żeby po zbakaniu się była faza "śmiechławowa"

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
Moim zdaniem ICE...stary potym masz kosmos....... :farao:
Tu masz pewniaka seed bank
http://www.cannabis.fr.pl/
są tam nasionka 4-paki ICE..... :thumleft:
Foto----------------------------------------------------------------------
http://gallery.cannabis-seeds.cc/thumbnails.php?album=61

H

haszyszekk

Guest
Na pierwszym miejscu u mnie jest na razie White Widow.... niedługo skosztuje własnego szitu z nirvańskich pestek :silent:
Dobre jest jeszcze ak,haze,ppp ... jak dla mnie fazki są miłe, ale ciężko niestety kupić np. u mnie "rasowe zielsko"... dlatego jak ktoś chce być znawcą odmian to nich sobie je najpierw wychoduje... potem kolo zachwala np. bb a sie okazuje że kupil od gościa ze śmietnika... Idzie sobie taki na łączke i zbiera siejke :pr: lol zabardzo skuty jestem żeby sie rozpisywac. pzdr

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
nie ma jedynej odmiany po której jest mega faza.. to zależy w jakich warunkach ją uprawiasz :). Jak chcesz śmiechawe to musisz się zaopatrzeć w pestki jakiejś przyzwoitej sativy (poczytaj na forum o odmianach) albo przynajmniej w większości sativa Mix indica przynajmniej nie urośnie na dwa metry :).

Ja pamiętam, że kumpel uprawiał Jock Horror, tylko wysoka strasznie mu urosła jak to sativa, po wypróbowaniu zbiorów z kumplami to nie mogłem wstać z ziemi ze śmiechu i kurde mocna była. Praktycznie ze wszystkiego polew był, sam znajomy płakał ze śmiechu i prosił zebyśmy przestali.. yh to były zeszłe wakacje w górach, powtórka, wyjazd jak wszyscy zakończą zbiory hehe (wrzesień).

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Scooterr, musisz sprubowac mojej ww :pr: hehehe ja mialem po niej taka faze ze wyjaralismy 3 szkla na 3 i to byla najlepsza faza w moim zyciu smiechawa i wogole ostro sie dzialo! :jocolor: :pr:

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
d3StRuCtOR napisał:
Scooterr, musisz sprubowac mojej ww :pr: hehehe ja mialem po niej taka faze ze wyjaralismy 3 szkla na 3 i to byla najlepsza faza w moim zyciu smiechawa i wogole ostro sie dzialo! :jocolor: :pr:

Sprubuje napewno....coś 2 sztuki już w glebie... :silent:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół