• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jaka odmiane wybrac?

Wyszukiwarka Forumowa:

meetstr

Well-known member
Buchów
0
Witam jak w temacie moglby mi ktos cos doradzic? i z jakiej strony najlepiej, mam powierzchnie do 4m2 ale nie koniecznie tyle wykorzystam "napewno mniej" chce kupic 15 krzaczkow zalezy mi na tym zeby mialy przyzwoite plony. wiem ze do zalezy od wielu wielu innych czynnikow ale jednak moze ktos mi mogl cos polecic?; ) zastanawialem sie nad white widow.
maja to byc feminizowane nasionka indoor:)

---------- Aktualizacja posta 13:25 ---------- Czas poprzedniego posta 13:20 ----------

i jeszcze jedno czy jesli white widow to z tej strony http://seed-bank.pl moze byc?; )

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
jesli chodzi o seedbank to ja ci polecam htttp://www.f2seeds.fr.pl

meetstr

Well-known member
Buchów
0
mhm ale jesli patrze na ta strone to raczej nie moge tam znalesc feminizowanych ww:(

---------- Aktualizacja posta 13:39 ---------- Czas poprzedniego posta 13:35 ----------

w sumie cos znalazlem White Widow x Big Bud FEM (3 sztuki) 3 sztuki tzn? 2x ww i 1x bb? czy jak ?

---------- Aktualizacja posta 14:16 ---------- Czas poprzedniego posta 13:39 ----------

co myslicie o tych odmianach? citrus, la blanca, big band, mataro blue, blue mistic, power flower , shining silver haze , ? : )

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
big band, blue mistic no i haze wszystkie za***iste:D 3 szt. WW x Big bud FEM to znaczy ze to jest krzyżówka ww z big budem pestki feminizowane

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół