akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka pojemnosc donic na automaty w growboxie

Wyszukiwarka Forumowa:

gienekgent

Member
Buchów
0
Witam zamierzam wrzucic kilka automatow do mojego growboxa na lampe led 400w. Interesuje mnie jaka pojemnosc donic polecacie bo czytam opinie i niektorzy pisza ze 3,5 -6litrow donica nie ma wiekszego znaczenia do ilosci plonu jak w donicy 11l. Chetnie poslucham waszych opini przed rozpoczeciem z gory dziekuje !

D

DarkMessiah

Guest
Jak chcesz to nawet 25l możesz sobie kupić jak masz miejsce. Jednak nie mniej niż 6l

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
No ja jednak widzialem roznice pomiedzy 6 a 9l, ale juz miedzy 9 a 11 nie... czyli wiecej juz chyba nie ma sensu ze wzgledu na okreslony z gory czas zycia, czyli rozwoj bryly korzeniowej. Jak masz miejsce to laduj 10/11l.

D

DarkMessiah

Guest
A ja widziałem automaty w 25l donicach były ogromne ;) wiec...

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Zapewne widziales tez automaty w 1l, ktore nie wygladaly gorzej niz te w wiekszych donicach. Jak dla mnie im wieksza pojemnosc tym lepiej, ale 25l nie probowalem to sie nie wypowiadam ;)

gienekgent

Member
Buchów
0
miejsca az tak duzo nie mam jedynie tylko 120 x 57 i zastanawialem sie nad 8donicami 11l lub z 11 donic 6l i kilka malych 3,6l tak zeby z malymi odstepami zajac miejsce. Wczesniej mialem tylko normalna mary nie auto i dlatego tez pytam. Jest to fakt faktem krotki czas zycia i jak mowicie zeby stosowac sie od 6-9l najkozystniej to pozostane przy tym. A czy stosowal ktos z was Ledowe lampy tez potzrebuje jakas na taka powierzchnie gosciu w grow shopie polecil mi led 400w za ponad 3 tysie i zastanawiam sie czy warto czy nie znajde nic tanszego na taka mala powiewrzchnie a wydajnego byle led bo z doswiadczenia do hps wiem ze daja za duzo ciepla i zjadaja wiecej pradu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół