akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka to odmiana?? Proszę o pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

nielegalny

Member
Buchów
0
Witam mam problem z określeniem odmiany mojej roślinki. Miałem kilka odmian (Easy Sativa, Passion, AK48, Rudealis Skunk, Early Girl, Shaman, Maroc, White Widow x Passion) I wszystko mi się wysypało i pomieszało i teraz nie wiem którą z tym odmian jest mója :spalony: Jeśli się da to proszę o jakieś sugestie co do odmiany oto kilka zdjęć może po zdjęciu odgadniecie :) z góry dzięki:)

Troche słaba jakość ale mogę jeszcze zrobić w nocy z flashem będzie ładniej.

Monti

Well-known member
Buchów
0
passion ponoć ma szersze plaszki.

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Co do tej 4 fotki, moja easy sativa ma niemalże identyczną strukturę łodygi i liści, ale nie sugeruj się tym, bo to może być cokolwiek. W najlepszym wypadku uda ci się to ustalić dopiero pod koniec kwitnienia lub po zapaleniu :D

nielegalny

Member
Buchów
0
CZyli zdania są podzielone:d ona rośnie do góry bardziej nie rozrasta się na boki a easy sativa też chyba? bo jest duża ta już ma tak z półtora metra więc może dojśc do jakichś 2 bo dopiero zaczęły topki się robić

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
Nie ułatwiłeś nam zadania, umieszczając fotki bez podpisów/numerów.

Mam podobny problem - muszę odróżnić Easy Sative od Purple Maroc. Mam 3 takie rośliny, które mogą być jedną lub drugą odmianą, resztę potrafię określić w 100% Mam to szczęście, że mam tylko 2 strainy.

W moim przypadku nie mogę potwierdzić, że ES będzie rosła wysoko do góry, a PM będzie się krzaczył, bo u mnie było zupełnie odwrotnie, ES najpierw się rozrastały bardziej w kształt "choinki", PM miały kształt jakby "beczki". Wszystko zależy w ogromnej mierze od warunków - moje były po FIM/toppingu i są w glebie.

Mam nadzieję, że będzie dało się to rozróżnić później, jak planty wejdą w dalszą faze kwitnienia, bo narazie pokazały preflowery razem i jakoś czasowo nie ma tu znaczącej rozbierzności.

Witam mam problem z określeniem odmiany mojej roślinki. Miałem kilka odmian (Easy Sativa, Passion, AK48, Rudealis Skunk, Early Girl, Shaman, Maroc, White Widow x Passion) I wszystko mi się wysypało i pomieszało i teraz nie wiem którą z tym odmian jest mója :spalony: Jeśli się da to proszę o jakieś sugestie co do odmiany oto kilka zdjęć może po zdjęciu odgadniecie :) z góry dzięki:)

ciach

Troche słaba jakość ale mogę jeszcze zrobić w nocy z flashem będzie ładniej.

nielegalny

Member
Buchów
0
Mam nowe zdjęcia :)

I chyba jest wynik moim poszukiwań wychodzi na to że to Shaman bo tylko on ma fioletowe topy o to się martwiłem ;/ mała zawartość thc ;/

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
te czarne kwiatki passion 2 tylko mi przypomina )smaczny zywica po kulaku az sie lyka:Dło bylo minelo:D:zjarany: )

---------- Aktualizacja posta 22:24 ---------- Czas poprzedniego posta 22:23 ----------

sory
aj ten myslalem ze czarne fioletowe hm pare chyba jest jak patrzylem czytalem niebieskie dobre

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół