• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaka wymówka przed pracą?

Wyszukiwarka Forumowa:

d-sisive

Well-known member
Buchów
0
Witam,
Otóż mam problem pracuje fizycznie na czarno pn-sb mniej wiecej od 6.30 do 19:) w soboty tez do 19, w sobote przed poludniem musze byc gdzies indziej i kieruje zapytanie jaką wymówke znalezc zeby sie zwolnic na ten jeden dzien? szef mi nie da tak poprostu sie zwolnic szczegolnie ze jestem pierwszy tydzien, wiec w gre wchodzi jakas sciema, tylko jaka? Zabieg lekarski w sobote albo operacje w sobote raczej nie.. Pozatym musialbym wymyslic co mam operowane, myslalem o rozprawie sadowej ale tez raczej nie bo w soboty niema rozpraw. No to prosze o propozycje :D

I nie gadajcie mi tu o jakis moich leniach itd. bo jestem chetny do pracy ale taka okazja jak w sobote zdarza sie tylko raz na rok :)

T

Tusonik

Guest
Zadzwoń rano w sobote i powiedz, że ci się krowa cieli.

dajnaluz

Well-known member
Buchów
0
powiedz że masz wesele jakieś albo chrzciny czy jakąś inną rodzinną "ważną" imprezę :D zobaczysz że da ci wolne :)

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
zadzwoń w sobotę rano i powiedz że rzygasz jak kto od 2 w nocy, zatrułeś się jakimś fastfoodem i tyle najprostszy sprawdzony sposób

Queretaro

Well-known member
Buchów
0
Powiedz mu ze objarales mordę i ci sie nie chce :D

cocojamb000

Member
Buchów
0
powiedz że masz ważne spotkanie z prezydentem bo musicie zgadać się na lola:smokee:

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Powiedz że sobotę jedziesz na pogrzeb członka rodziny i w sobotę cie nie ma bo jedziesz do np Bydgoszczy
Sprawdzone działa w każdej sytuacji

Barak

Well-known member
Buchów
0
powiedz że twoja laska rodzi i musisz sprawdzić czy twoje.<shiza>

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Ktoś z rodziny umarł i musisz na pogrzeb zapie****ać. Powiesz że jakiś tam wujek stachu co za komuny wam banany i pomarańcze na lewo z portu załatwiał i ogólnie pomagał dlatego jedziesz.

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Ale skuteczna bo nie potrzebujesz żadnych papierów. A w akcie desperacji można iść do psychiatry z tekstem ja już ku**a nie daje rady i z litości kilka dni można dostać bo znam takie przypadki.

Ale w pracy inaczej patrzą jak się takie żółte papiery przynosi. Chyba że posada państwowa to nie masz się o co martwić.

IndicaOcD

Active member
Buchów
0
Pomy
ŚCIEMA Z UMARLAKIEM JEST PONIŻEJ PEWNEGO POZIOMU
Uważam, że to najlepsza wymówka z zaproponowanych. Ściem z zatruciem w ogóle nie bierz pod uwagę, bo to pachnie chlańskiem. Jeszcze pomyśli, że masz problemy z alkoholem...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół