Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ziemia
Panowie jaką kupić ziemię? Nie mam jaka kupić na necie do tego mieszkam zagranicą na co patrzeć przy zakupie tylko pH 5,6 -6,5?
Bo myślałem kupić do pomidorów
Ziemia
Panowie jaką kupić ziemię? Nie mam jaka kupić na necie do tego mieszkam zagranicą na co patrzeć przy zakupie tylko pH 5,6 -6,5?
Bo myślałem kupić do pomidorów
A co stoi na przeszkodzie, żeby zamówić ziemię przez internet? W Norwegii działa kilka sklepów oferujących sprzęt i akcesoria do uprawy roślin, a wybór jest naprawdę duży. Ze względu na klimat wiele osób uprawia w domach, szklarniach czy growboxach warzywa, zioła i rośliny ozdobne, więc sam sprzęt, nawozy i podłoża są legalnie dostępne. Trzeba jednak pamiętać, że przepisy dotyczące konopi są w Norwegii bardzo restrykcyjne, ich uprawa jest nielegalna, a z nasionami również wiążą się ograniczenia prawne.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.