• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jakby je tu najlepiej ułożyć?

Wyszukiwarka Forumowa:

Ciiastek

Member
Buchów
0
(lampa będzię na środku rooma)
Witam mam mały dylemat.
to projekt boxa z "lotu ptaka", niebieskie koło to nawilrzacz , czarne kwadraty donice, a zielone pindle to mj a czarne kropki to miejsca gdzie wsadzić kiełek.
Dylemat: mieszkam w bardzo suchym kraju, wilg to 15%-20% więc nawilrzacz będzie niezbędny. już postanowiłem że będzie w środku boxa (coloseum).
teraz pytanie jak wsadzić planty żeby już pod lst było? w boxie A planty są zasadzone w strone środka (ale będą bardzo blisko nawilrzacza i się obawiam o pleśń), a z drugiej strony w boxie B będą chyba miały słabszę światło niż w A;/
To nie na moją spaloną głowę:spalony:

:zjarany:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
siema, nie cuduj za bardzo, ładuj pestki na srodek każdej donicy bo za dużo kombinujesz, nawilzacz zapodaj na wlot pasywny i bedzie ok, musisz miec wentylek mieszający wiec wilgoc sie rozprowadzi po boxie bez kłopotu gdziekolwiek go postawisz.
veg 50-70 flo 30-50

Ciiastek

Member
Buchów
0
siema, nie cuduj za bardzo, ładuj pestki na srodek każdej donicy bo za dużo kombinujesz, nawilzacz zapodaj na wlot pasywny i bedzie ok, musisz miec wentylek mieszający wiec wilgoc sie rozprowadzi po boxie bez kłopotu gdziekolwiek go postawisz.
veg 50-70 flo 30-50
wentylacja jest git , ale po co na środku donicy jak wiem że LST będę robił? z tego co większośc piszę to właśnie częsty błąd i że należy pestke po boku donicy wpakować
(powierzchnia 100x100x200, hps600 z CT, donice 15l):spalony:
obejrzałem twoją serową fotorelację chyba też w siatkę zainwestuje;)

Barak

Well-known member
Buchów
0
to nie ma zbyt wielkiego znaczenia, ale lepiej weż załatw jeszcze jedną donicę w środek a nawilrzacz wstaw za wentylator wpychający (if u know what i mean)<shiza>
edit: w sęsie nawilżacz>wpychający>box>wentylator wypychający>,,,

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół