akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaki booster na kwitnienie dla konopi najlepszy ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Domestos haze

Well-known member
Buchów
6
Jaki booster według was najlepsze efekty ? Słyszałem dużo dobrych opinii o cana boost, green Sensation... Ale jest tego tak dużo że połapać się ciężko a kto pyta nie błądzi 😁 co polecacie najbardziej ?

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Weteran
Buchów
4,181
Daj se spokój, npk plus mikro da wszystko co roślina potrzebuje a na etykietach boosterow to napiszą cuda niewidy żebyś tylko kupił

Eko

997
Weteran
Buchów
26,305
Odznaki
13
Sorry kolego ale tak patrzę to co chwilę pytasz o jakieś pie****y i jeszcze nikt cię nie opie****il za to, weź se poszukaj wszytko jest tym samym tylko się naucz używać i tyle i wyszukiwania też się naucz

sı̣dı̣ɥ

Well-known member
Buchów
3,752
Odznaki
2
Ten robi robote.
Beztytulu.png

Mary-jan

Well-known member
Buchów
3,116
Odznaki
4
Czasem dla początkujących ciężko jest coś znaleźć mimo próby więc pytają, ja proponuję Canna Boost, w moim przypadku działa świetnie

Mary-jan

Well-known member
Buchów
3,116
Odznaki
4
Kupa nietoperza
Guano też próbowałem ale chyba nie umiałem się z nim obchodzić i już nie wróciłem do niego. Moim zdaniem Canna jest dość łatwa w stosowaniu, na początek masz tabelę, jak już ogarniesz wprowadzasz swoje korekty i ogień.

Żul

Rzeczny
Buchów
23,152
Każdy nawóz będzie dobry jeżeli umiejętnie go użyjesz. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie zadane w temacie.

Tabelki są dobre... dla producentów. Możesz sobie popatrzeć na fotorelacje gdzie ludzie używają nawozów zgodnie z tabelkami. Nieźle kwiatki im rosną. ;)

Mary-jan

Well-known member
Buchów
3,116
Odznaki
4
Jasna sprawa, grunt to dobrze karmić aby nam oddały w plonie. Każdy według siebie, swoich warunków i doświadczeń.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół