- Buchów
- 2,239
Na takie duże i wygłodniałe krzaki 1ml/l to mocno skromnie . Biogrow można śmiało dawkować 5ml/l .

Dziękuję pięknieNa takie duże i wygłodniałe krzaki 1ml/l to mocno skromnie . Biogrow można śmiało dawkować 5ml/l .
Czyli? Dziś podlewałem po litrze, dosłownie 40min temu - również dostały po 1-1,5ml każdej z odżywek. Mogę teraz iść ponownie i wrzucić im więcej, mieszając z mniejszą ilością wody?Głodne wchuj zaraz liscie nie bedzie
Przy tak dużych niedoborach i nawozach organicznych od Biobizz, to dawki jakie piszesz są z 4 krotnie zaniżone. Ja bym dał na 1 litr wody w tym stanie z 4 ml grow i z 6 ml bloom i do tego z 0,8 ml calmagu, ale po tym jak ziemia przeschnie.Czyli? Dziś podlewałem po litrze, dosłownie 40min temu - również dostały po 1-1,5ml każdej z odżywek. Mogę teraz iść ponownie i wrzucić im więcej, mieszając z mniejszą ilością wody?
Tak podlewałes na weguWlewam około 0,9-1l co drugi dzień
A tak podlewasz teraz....Podlewam co 3 dni litr wody na roślinę
Racja, mój błąd. Muszę się bardziej przyłożyć.Tak podlewałes na wegu
A tak podlewasz teraz....
Konopie dużo więcej piją na flo niż na wegu a Ty zamiast lać im więcej i częściej to zmniejszyłes im dawke
Dzięki! Czyli teraz, na oko, z tydzień lać jeszcze z odżywkami, a później sama woda?FinalPart czyli kiedyś się to nazywało Ripen
Poszukaj przez lupke... teraz tego nikt nie zaleca ale jak już to 3-4 tyg przed ścinka żeby ostatnie 2 tyg płukać woda to dziadostwo... (Podobno psuje smak )