akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaki nawóz teraz

Wyszukiwarka Forumowa:

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
kiedy rozpoczyna sie mniej więcej kwitnienie u sativ <durban passion>?
nawóz NPK 16-6-16 z żelazem do tui :D dzisiaj takim nawozem sypnołem czy ok?
nawóz uniwersalny taki za 5zł 2l czy warto tym podlać? czy jest zasiarczony i nic nie wart?

Ostatnia edycja:

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
No i dzisiaj sypnąłem jeszcze nawozem do róż 7-11-16 pod sezony maja 50 dzień czy coś się stanie?

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
14,599
Odznaki
9
Nie Dla czego ma się coś stać.
Wszystkim warto podlewać tylko wszystko z głową to jest najważniejsze.

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
No właśnie nie wiem nadmiar pk w stosunku do Azotu na weg to troszkę takie :lol3: no chyba jej nie wykręci.

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
No właśnie coś mało zdjęć w tym roku. DZIEŃ 41
ZDJĘCIA Z 1 CZERWCA dostały 1 raz w życiu wodę i postanowiłem troszkę wykarczować by miały światło
CAM00252.jpg

CAM00251~0.jpg

CAM00250.jpg

CAM00249.jpg

TO JAKIŚ AUTOMAT Z INNEGO SPOTA
CAM00248~0.jpg

ZDJĘCIA Z WCZORAJ
ziemia spotowa, dolomit,obornik kurzak, mikoryza,hydrożel, MIAŁO BYĆ ORGANICZNIE!
ale coś sobie nie radzą wiec dostały nawóz do tui florowit 100dni
i podlane jakimś badziewiem do warzyw.
CAM00258.jpg
CAM00257~1.jpg
CAM00256.jpg

CAM00255~1.jpg

inny spot no ale aparat padł 2% bateri
1 sztuki nie mogłem znaleźć szczęście ze miałem noktowizor, miała 15cm patyk jak nie wiem cały pozarastany przez pokrzywy 1,5m
kawałek obok :) suka na 1,2m piękna i dorodna bez porównania do poprzednich, w zeszłym roku był tam durban 2m x 3m niesamowita ziemia super ziemia :D

_LALUŚ_

Weteran
Buchów
14,599
Odznaki
9
Wszystko jest w jak najlepszy porządku oby tak dalej i nawóz na własną głowę sam sobie pomyśl ile można dać i dawaj co raz więcej i więcej. A masz tych tabeli ile tego lać tyle i na forum też sporo o tym pisze weź wzór i działaj z fartem :)

_LALUŚ_

Weteran
Buchów
14,599
Odznaki
9
Powiem tak łyżka dolomitu do każdego podlania nie zaszkodzi. Ja sypię wapno magnezowe do każdej buteleczki wylanej do mojego spocika tj 6L wody sypię 3 łyżki wapna więc spokojnie możesz dawać dolomit w podobnych proporcjach może na początek 1 łyżka jak są malutkie. Tak w ogóle to czekam na nowe zdjęcia... I Z fartem Ziomeczku.

---------- Post Zaktualizowany 13:47 ---------- Data pierwszego postu 13:44 ----------

jeszcze jedno po czym jest ta bańska czarna żebyś nie podlał czymś co jest za***ane jakąś chemią bo ci spali albo coś z***ie ph ziemi pamiętej najlepiej do podlewania butelki po wodzie a jak jakiś spryskiwacz to kupić nowy czysty do pryskania liści jedyne 8zł.

---------- Post Zaktualizowany 13:49 ---------- Data pierwszego postu 13:47 ----------

jeszcze jedno po czym jest ta bańska czarna żebyś nie podlał czymś co jest za***ane jakąś chemią bo ci spali albo coś z***ie ph ziemi pamiętej najlepiej do podlewania butelki po wodzie a jak jakiś spryskiwacz to kupić nowy czysty do pryskania liści jedyne 8zł.<coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz><coolpalacz>

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
hmm opakowania ok płukałem z 20 razy, nawet testowane na rybkach :D <woda z filtra RO>
Wapna się troszkę boje bo jest pewnie za mocne.
no zobaczymy za niedługo nowe zdjęcia
opryskałem je bardzo mocną dawka superplon K i tytanitem, 300% :freak2:

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
a wy ile dajecie nawozu do gleby na spocie?
Dla przykładu:
Nawóz do roślin zielonych 0,5 l FLOROVIT dawkowanie 10ml na 1 l wody
wy dajecie takie dawki na out? :freak: mowa o roślinie 1m wysokości nie o świeżej sadzonce.
dawkujecie tak jak producent podaje?
czy walicie 50ml na 1l ?:jaraczz:

za daleko mam na spota by rosline odwiedzać 1 raz w miesiacu.
Ale chętnie bym zrobił kolejny test :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół