• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaki obornik taki czy taki hmmm.... ??? rolnik sam w dolinie

Wyszukiwarka Forumowa:
W

Wuyo

Guest
:( mam straszny dolek nie mam dostepu do obornika ani od kurek ani krówek ale nasze polskie górskie lasy obfituja w sarnie łajno co wy na ten pomysl :/ moze jakies wskazówki ????? :smurf:

S

sub

Guest
Re: Jaki obornik taki czy taki hmmm.... ??? rolnik sam w dol

Wuyo napisał:
:( mam straszny dolek nie mam dostepu do obornika ani od kurek ani krówek ale nasze polskie górskie lasy obfituja w sarnie łajno co wy na ten pomysl :/ moze jakies wskazówki ????? :smurf:

A sklep ogrodniczy masz ?
Lub lepiej wieksza hurtownie?

Obornik jest suszony lub granulowany : w wielkich workach nawet 50 L.
tani jak barszcz:

W

Wuyo

Guest
nie pomogło mi to wyobraz sobie góry lasy polany łaki wodospady a sklepu ogrodniczego ni hu*a nie widac dlatego mam problem z tym gównem ;/

S

sub

Guest
Wuyo napisał:
nie pomogło mi to wyobraz sobie góry lasy polany łaki wodospady a sklepu ogrodniczego ni hu* nie widac dlatego mam problem z tym gównem ;/

no to masz problem ;(

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
no to shit :) ale skoro masz dostep do neta i zapewne listonosz również do Ciebie za doliny, lasy, wodospady dochodzi to zamów sobie coś przez neta :). Przesyłka może nie będzie tania bo w końcu to 50L ;) kurierem 25-30 zł.

Chociaż według mnie lepiej jakbyś się ruszył do jakiegoś większego miasteczka po nawóz... no aż tak daleko to nie mozesz chyba mieć? :p

Z

ziolojaracz

Guest
Jak masz kota to zużyty żwirek jest ok, sam go używam. I niczym nie różni sie od obornika.

W

Wuyo

Guest
dobry pomysl jarasz swoje heh z tym własnym obornikiem ale nie dostosuje sie hehehe pal ziółko pał ziółko

piotrek 736

Member
Buchów
0
mam straszny dolek nie mam dostepu do obornika ani od kurek ani krówek ale nasze polskie górskie lasy obfituja w sarnie łajno co wy na ten pomysl :/ moze jakies wskazówki ????? :smurf:

ciekawe ile dni byś zbierał ten nawóz sarni hehe ? ale co do tego czy jest dobry to mamcia mi mówiła że od zwierząt roślinożernych jest najlepszy nawóz !!
a dałe sobie obornik od królików to kurde :queen: wow tylko to mi przychodziło na myśl jak patrzyłem na krzaczka :tongue:
pozdro

D

dunbar

Guest
No wlasnie.

Matka przywiozla mi z gor caly sloik kurzego g :D, jednak facet w sklepie ogrodniczym [wie o co chodzi] powiedzial mi zebym tego nigdy nie dodawal do gleby, bo za duzo azotu i powypala mi wszystko.

Jakie sa wasze doswiadczenia z tym?

piotrek 736

Member
Buchów
0
kurde ja stosowałem, stosuje i będe stosował !!!! no ma dużo azotu ale niedaje sie go duzo do ziemi za to bo jak sie przesadzi to można "spalić " roślinke !! ja nie narzekam i polecam !! ja robiłem tak - wziąlem gów** kurze i zalałem wodą , potem przez 2 tyg co dziennie trzeba mieszać to gów** :tongue: i będzie zaje*** POLECAM to !!

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
najlepiej glebe tydzien wczesniej z takim goownem wymieszac, albo i dluzej poczekac, pozniej dawac sadzonki do gleby :)

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
454
hmmm glebe z gównem najlepiej to wymieszac na jesieni bo przed sezonem to nie bardzo

inna sprawa jesli nie masz dostepu to po co wogole kombinujesz? bez tego tez za***iscie idzie uprawiac roslinki, wydaje mi sie ze te gówna to zbędny kłopot, kup lepiej gówna w butelce produkowane przez dżdżownice kalifornijskie (czytaj: biohumus)

maiako

Well-known member
Buchów
0
OMG to nie możesz do miasta pojechać??
Na takim odludziu mieszkaż...niemożliwe bo byś internetu nie miał :scratch:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół