nasiona marihuany

Jaki sposob wybieracie na suszenie tego rocznych roslin ?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
W

waspex

Guest
Jak w temacie, jakie waszym zdaniem miejsce do suszenia jest najlepsze, zeby rosliny nabraly smaku i mocy, i w jaki sposób chcecie to osiagnac. Czy macie jakis sposob zeby ususzune szczyty wygladaly tak jak wyglada ziolo jakie mozna kupic na ulicy...

kombajn

Well-known member
Buchów
0
A Ty masz cos takiego jak ziolo? Czym w ogole jest ziolo, bo pierwszy raz slysze.. moze chodzi Ci o kokaine? Albo tyton? Najlepiej wloz do lodowki i trzymaj miech. Potem na zime na dwor to bedzie najlepszy towar, 1 klasa.

///////////

A tu wiadomosc od niejakiego zalozyciela tego tematu.. takowego waspex

Kod:
Co ty k****** pier******** ? myszlisz ze mam 15 lat i chcem wychodowac sobie ziolko a nigdy go nie widzialem k****** je**** ogarnij sie, takiego hardcorowego jarania jakie my organizujemy to zes k****** na oczy nie widzial wiec sie nie wypowiadaj, a jak k****** nie slyszales slowa ziolo zamiennika za marihuane to sie k****** zw wsi do miasta przeprowadz

Chlopak wydaje sie byc nieco podniecony swoja egzystencja i zlaczeniem z wiezami konopii , ktore rzekomo chce wychodowac.. zazdroszcze mu... :roll:

Tekstow na temat suszenia jest wiele, tu i owdzie. Wystarczy poszukac, ja natomiast niewiem to co kjuring.. mam pecha.. :roll:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
waspex napisał:
Czy macie jakis sposob zeby ususzune szczyty wygladaly tak jak wyglada ziolo jakie mozna kupic na ulicy...
- jasne, wymocz w eterze w ace i domestosie, susz w piekarniku w celafanie na 200C przez godzine. Potem pokrusz wszystko wymocz w alkoholu i dorzuć wełny mineralnej a na koniec pokruszonego szkła....sic...

G

Green

Guest
takiego hardcorowego jarania jakie my organizujemy to zes k****** na oczy nie widzial

hehe to mnie rozbawilo zawsze wszyscy sie chwala czego to oninei organizowlai jakie to nie bylo za***iste ...niezle
pozdr

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół