nasiona marihuany

Jaki trening najlepszy na outdoor?

Wyszukiwarka Forumowa:

Chmiel

Well-known member
Buchów
0
Mam małe pytanko gdzieś na forum albo w galerii widziałem zdjęcie zarąbiście rozgałęzionego ^pomidorka^ od samego dołu wychodziło mnóstwo łodyg.
Da się tak przytrenowac na out??i jak to zrobic??:spalony:

Chmiel

Well-known member
Buchów
0
ani jedna ani druga koleś od samego dołu tuz przy ziemi miał łodygi wiem ze nie były to 2-3 tylko o wiele więcej drzewko plus minus z 2m miało razem z wiadrem:jaraczz:

rejflik

Active member
Buchów
0
a jaki najlepszy trening jest dla LR i LR#2?
Supercropping? bo FIM to raczej nie bo to niskie roślinki ;o

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
pier***ić trening dla krasnali ale skoro chcesz mieć te 1 g więcej to polecam Supercropping

adidas

Active member
Buchów
0
czy jest sens robić sam Supercropping bez FIM ?

adidas

Active member
Buchów
0
to zrobie tylko np. 3 roslinkom Supercropping + FIM a reszta bedze tylko Supercropping bo nie wyrobie ;X

Tr4mwaY

Member
Buchów
0
Witam.
Nie za bardzo czaje jak to jest z tym podcinaniem fim. Czy główny szczyt to jest kwiat rośliny czy jak?

Oto roślinka, zaznaczyłem to co wygląda mi na kwiat czyli niby ten szczyt :p (Nie wiem czy to kwiat ale tak mi sie wydaje :D).

Czy chodzi o całkowite odcięcie tego cacka? :p
I tak zupełnie przy okazji - czy to nic złego skoro liście u dołu żółkną ...i chyba gniją?<lol> Z resztą widać na zdjęciu!:freak:

Druga sprawa dotyczy supercroppingu. Jeżeli wygnę roślinę, i zaczną z jej boku wyrastać kolejne szczyty, to stosować fim na każdym ze szczytów tak?
Wybaczcie ale z 10 roślinek została mi jedna i strach mi cokolwiek robić, wolę się upewnić a jestem w tym całkowicie zielony, to mój pierwszy sezon :D

Pozdrawiam ;]

Ostatnia edycja:

StaryZgred

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no fim to sobie juz odpusc, one powinny juz kwitnac, skoro jeszcze nie zaczely to zaraz beda a fim tylko je zestresuje, upie****asz stozek wzrostu milion razy juz o tym bylo, tak lopatologicznie u*** to najwyzsze pietro lisci, ten taki kokonik z nich:D ale jak juz mowie teraz tylko lst czy jak tam wolisz supercroping, na jeden h*j prawie wychodzi, pozdro:zjarany:

Tr4mwaY

Member
Buchów
0
Czyli zastosowanie supercroppingu jeszcze da jakiś rezultat? Nawet po zakwitnięciu? ;p

O

okon

Guest
Czyli zastosowanie supercroppingu jeszcze da jakiś rezultat? Nawet po zakwitnięciu? ;p
Tak bo rozgałęzienia dostaną więcej siatła i będą się lepiej rozwijać :]
a jaki najlepszy trening jest dla LR i LR#2? Supercropping? bo FIM to raczej nie bo to niskie roślinki ;o
Widziałem gdzieś jak pewien kolega z naszego forum robił LST i całkiem nieźle mu to wyszło wszystko. Na moje opłacało się trochę popracować bo było widać efekty;)

Ostatnia edycja:

Tr4mwaY

Member
Buchów
0
Tak bo rozgałęzienia dostaną więcej siatła i będą się lepiej rozwijać :]

Ale nawet po zakwitnięciu głównego szczytu, boczne szczyty też sie wykształcą i zakwitną w późniejszym terminie?
Można zrobić tak, że zerwe główny szczyt jak już będzie odpowiedni a reszta dalej będzie kwitła?:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół