Jaki zapach podoba sie kobietom?

Wyszukiwarka Forumowa:

Octopus

Active member
Buchów
20
Od siebie dorzucę jeszcze : Bleu de chanel
Może nie tak skuteczny jak zapach piniondza,ale też robi robotę hehe

deczek

Active member
Buchów
0
Wszystkie co tutaj wymieniłeś są oklepane. Może poszukaj czegoś oryginalnego a nie czegoś co używa połowa ulicy? Jeśli chodzi o Hugo bossa to w sumie ten szary jest najlepszy, azarro chrome nalezy do bardziej świeżych zapachów tak więc tutaj trwałości się nie spodziewaj.Million dollar używałem na studiach.Sa niezłe, ale nie trzymają się wcale długo tak wiec bym sobie je raczej odpuścił. Jesli chcesz sobie kupić coś co się spodoba dziewczynom to polecam perfumy z feromonami ale z wysokiej pólki typu pheromone essence, chakra albo love desire.

Phanta Rei

🅸🅻🅻🅴🅶🅰🅻
Buchów
125
Odznaki
1
mam ten milion dollar nie lubie go leb boli.
Lubie Lacoste zieloną i bossa niebieskiego.

Dziku Protagonista.

Well-known member
Buchów
1,161
Odznaki
7
Versace Pour Homme jeden z ulubionych moich zapachów, nie nudzi mi się .
Zapach bardzo żeśki, świeży, delikatnie ostry i intensywny ale nie w ciężkim znaczeniu, głeboki.
Przyjemny bardzo, to jest moja opinia, nikt nie musi się z tym godzić hehe

Co do perfum i ich trwałości wszystko zależy od ph skóry. Na jednym będzie pachniał tak samo i trwale, a u drugiej osoby może już pachnieć inaczej i krócej trzymać.

deczek

Active member
Buchów
0
Każdy ma inne zdanie, jednak sam zauważyłem,że jak mam na sobie takie Love Desire to zebrałem wiele komplementów (szczególnie u dziewczyn w pracy bo pracuję w dość żeńskim towarzystwie w firmie). Tak więc coś w tym jest. Są jednak dwie wersje Love Desire. Jedna ta w niebieskiej buteleczce jest tańsza, nie trzyma się tak mocno i zawiera w osbie ponoć mniej feromonow. Druga w matowej czarnej butelce to już zupełnie inna pólka jakościowa.Zapach jest dość mocny jak użyjesz go na siebie to na ciuchach czuć go kila dni, na ciele do końca dnia.

stepson12

Well-known member
Buchów
134
Odznaki
1
Słuchajcie jaki zapach najdłużej się trzyma i najbardziej podoba sie kobietom? Zastanawiałem się nad

Azarro Chrome

Million Dollar

oraz nad szarym Bossem
Armani sport - mam piękny zapach

bereno

Active member
Buchów
1
Jak byś opisał sam zapach? Są bardziej świeże czy korzenne? Bo sam wolę świeże?

deczek

Active member
Buchów
0
Musiałbyś sam powąchać (zorientuj sie czy w sklepach można zamówić sobie próbkę) Jesli chcesz sobie kupić te tańśze to zapach jest bardziej świeży. Jesli zdecydujesz sie na love desire w ciemnej butelce to będą bardziej mocne. Bardzo klasyczne, ale spoko, nie musisz się w ich przypadku obawiać się,ze zabijesz całe otoczenie mocnym zpachem.Jeszcze z takich normalnych jakie warto jest sobie wypróbować to polecam Christian Dior Higher energy Dają radę. No i niezłe są hugo energise (czerwone).

zoe

Ch*jowa kobieta grower
Buchów
3,675
Odznaki
5
Ja używam ten jak mam pieniądze:

A jak nie mam to ten:

Nie używam babskich, bo są nudne i brzydkie. Zdecydowanie wolę męskie zapachy albo unisex.

Syn Ebnera

Well-known member
Buchów
2,998
Tom Ford ombre leather, kiedyś dostałem w prezencie od kobiety, mi średnio podszedł

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół