• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jakie doniczki ?!

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Mam skromnego boxika 50x40x60. Ile bym zmiescil do tego pomidorkow i jakie doniczki najlepiej kupic (okragle/podluzne). Jaka bylaby najlepsza wysokosc tych doniczek?

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Kwadratowa 7l 1plant lub 2 automaty max na taki box ale moim zdanim w boxie o tej wielkosci najlepiej 1planta femi z konkretnym treningiem LST:)

Yaca

Active member
Buchów
0
Ja zacząłem 2 tygodnie temu, miałem pod ręką okrągłe to takie wziąłem i powiem ci że to zły wybór. Miejsca bezproduktywnie zajmują i tyle. Tylko kwadrat (i prostokąt jak komuś pasuje).

D

delete

Guest
... powiem ci że to zły wybór. Miejsca bezproduktywnie zajmują i tyle. Tylko kwadrat (i prostokąt jak komuś pasuje).
nic dodac nic ujac . co do ilosci to 1 dobrze wytrenowany albo 2 auto . jak zdecydujesz sie na prostokąt to przedziel na poł ,zeby korzenie sie nie poplątały . jak niemasz nic na wymiar zeby podzielić donice to mozesz obciać karton i ostreczować zeby woda go nie rozmiekczyła

G

Gość

Guest
czyli jedna wieksza prostokatna donica, przedzielona na pol, powinna wystarczyc?

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Ja mam podobnego boxa tyle ze wys. 70 CM i startuj teraz z Back berry fem. Ciekawe co z tego będzie.
doniczka ma 30 cm wysokości wiec zostaje 40 na rozrost ... ciekawe co z tego będzie

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Kwadratowa 7l 1plant lub 2 automaty max na taki box ale moim zdanim w boxie o tej wielkosci najlepiej 1planta femi z konkretnym treningiem LST:)
tak jak pisze ci dudens, albo jeden reg albo daw auto ,jak dwa to walnij sobie jakieś prostokąty

D

delete

Guest
2 sztuki do takiego boxa bez problemu zmieścisz!.
Znajdz kwadratowe doniczki mogą być 4L, żadne 7litrów!, 4 litry przy tej wysokości boxa w zupełności wystarczy!
Mam donice 4.5L 25X25 wys 16cm. A box mam 60cm wys.
polataj po ogrodniczych, a znajdziesz;)

Otylion

Well-known member
Buchów
0
2 sztuki do takiego boxa bez problemu zmieścisz!.
Znajdz kwadratowe doniczki mogą być 4L, żadne 7litrów!, 4 litry przy tej wysokości boxa w zupełności wystarczy!
Mam donice 4.5L 25X25 wys 16cm. A box mam 60cm wys.
-.- optymalna pojemność doniczki wynosi 6 l na automata, nie słuchaj go. Klepnis są grownerzy co wyciągają po 1g z wata. ty walisz automaty do 4 l donic i się dziwisz czemu taki mały plon był.:pl:

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Nie ogarniam cie.
Napisałem ze doniczki 7 l do automatów jak napisał dudens. Albo jeden reg fem

D

delete

Guest
-.- optymalna pojemność doniczki wynosi 6 l na automata, nie słuchaj go. Klepnis są grownerzy co wyciągają po 1g z wata. ty walisz automaty do 4 l donic i się dziwisz czemu taki mały plon był.
Po pierwsze lecę pod cfl !
po drugie to jest z 4.5l Donic

-.- optymalna pojemność doniczki wynosi 6 l na automata, nie słuchaj go. Klepnis są grownerzy co wyciągają po 1g z wata. ty walisz automaty do 4 l donic i się dziwisz czemu taki mały plon był.
Jaki mały Plon?! Coś ci się popie****iło, Przecie lece pod cfl ku**a! to ile miało być 145?:pl::grin:

Liczą się topy! a nie wys. łodyg.

Ostatnia edycja:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Klepniks dobrze pisze 4.5l w zupełnosci wytarczy chłopaki ja podałem tylko przykład 7l nie ma co sie spinać moze nawet zaj***ć 20l jak by miał miejsce ale po co:)

nikoleczka

Well-known member
Buchów
0
Ja mialem amnesie ak nie automat box 47x50 i miałem 2,5 i miala wysokość prawie 40cm

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół