akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jakie kropelki polecacie??

• Autor wątku Misiek_Ganja
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

zjarek

Well-known member
Buchów
0
Shogo napisał:
Vazine jest najlepsze ;] ale ja kropel nie uzywam

vizin po dluzszym stosowaniu przestaja dzialac bybielaja oczy na chwile.Mialem raz przez nie przypal bo sie zjaralem jak bak po jakies godzinie poszedlem do domu i przed wejsciem wpuscilem sobie.po 15 min wchodze do lazienki a oczy mam jak u diabla.Takze nie polecam vizine

pozdro

p.s co wy macie z tym powitaniem mnie(banan i bogusik2)???????? ale mile to jest :salut:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moim zdaniem jeden hcuj kzde maja prawie taki sm sklad chlorowodorek tetryzoliny i tyle a kropelki tesh nie ebd eci wybielaly oczow na clay czas jak wyparuja jush to chu*a znich bediz ei oczy znow ebda czerwone pozatym mnie stara zczaja po duzych zrenicach

Z

ZiElOnY PaPa

Guest
Ja polecam moze nie ze wg. na jakosc, bo jak czesc uzytkownikow uwazam, ze jest ona podobna w przypadku wiekszosci produktow to ze wg. na nazwe bardzo przyjemnie i nie szczypiace w oczy kropelki dla zmeczonych oczu, pomagajace przy zapaleniu spojowek, noszace milo kojazaca sie nazwe kropelki "EUROFAZJA ŚWIETLIK"...
Pozatym nazwa wskazuje na to, ze to rodzima produkcja a ta chyba nalezalo by wspierac, prawda ? :tongue:

y00gass

Well-known member
Buchów
0
Ja uzywam kropelek zwanych "BETADRIN"są tylko na recepte ale ciągle śmigam do lekarza i mówie ze mam zapalenie spojówek,bolą mnie oczy i masz uczucie jak by były zmęczone.Kropelki są za***iste.tylko jak sie wpuszcza do oka to strasznie szcczypie...pare minut i oczka masz białe jak śnieg :cheers: kropelki naprawde działają i nie na chwile jak opisywalisćie visine.:)

Bandzior5

New member
Buchów
0
Krople Betadrin w zaleznosci w jakiej aptece kupujesz chca recepty albo nie. U mnie w miescie wchdze do jednej apteki mowie krople Betadrin i mowi mi kobitka ze sa ale na recepte!!! Wchodze do innej apteki oddalonej o jakies 700 metrow mowie krople Betadrin i bez problemu mi je sprzedaja!!! Nie rozumi tego czemu tak jest!! Zalezy to od apteki czy co???

c57

Member
Buchów
0
Bedatrin przy dłuższym stosowaniu są niezalecane. Słyszałem że posiadają jakieś sterydy(?) Bądź co bądź, jakiś tam składnik jest, dlatego są na receptę.

Polecam Visine, co pamiętam kiedyś to idealne były, teraz nie stosuję. A tych czerwonych visine jeszcze nie stosowałem (niby specjalne do zaczerwienionych oczu)

Alberto

Banned
Buchów
3
Dodam, Visine jest najlepszym produktem na rynku : mozna stosowac czesto i jest bezpieczny. Wykonany zostal dla ludzi ktorzy pracuja dlugi czas przy komputerach. Mozna go stosowac kazdy dzien , ale lepiej jest pogadac z lekarzem albo aptekarzem , ktory produkt wybrac dla czestego uzywania.

http://www.visine.pl/

Ostatnia edycja:

eMdeeM

Well-known member
Weteran
Buchów
15
A ja bym proponował zamknąć temat bo co 2 post to powtorzenie ;]

pzdr.

jancys

Member
Buchów
0
Starazolin- od ciotki farmaceutki dostalem info ze maja taki sam sklad jak Visine tylko sa 2x tansze pewnie dlatego ze ich nie reklamuja w TV

Farmer's

Well-known member
Buchów
1
Chłopaki nie VISINE tylko VISPRIN.VISINE są na zmeczone oczy a VISPRIN są na przekrwione oczy. Efekt idealny oczka białe jak mleko:)POLECAM!Pytajcie sie w aptekach

SATIVA SPIRIT

Well-known member
Buchów
0
VISINE CLASSIC albo VISPRIN
visin są różne rodzaje i na zmęczone i na zaczerwienione classic są na zaczerwienione
ja i tak wole bez kropli <shiza> chyba że w wyjątkowych sytuacjach

Djbuh

Well-known member
Buchów
0
Betadrin są dobre bo szczypią chwile ale chociaż wiesz że działają a nie jak Visine wleci kropelka nawet nie czujesz, i dwa razy droższe są <coolpalacz>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół