nasiona marihuany

Jakie mieliście najciekawse BOOMBKI?:>

Wyszukiwarka Forumowa:

r3mix

Well-known member
Buchów
0
Jakie mieliscie najlepsze bombki? :geek:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Niewiem czy zauważyłeś, ale to dział "Ankiety"...

maxdil

Active member
Buchów
0
Ja mialem taka.pierwszy raz palilem mj to mialem zmniejszona grawitacje :pr: mialem,,matrixa'' :pr: i polozylem sie na lozko i sobie latalem po pokoju :thumleft: i zjadlem zplesnialy ser :puker: :puker: :puker: ale na ogol bylo za***iscie :santa:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja po powrocie z kopalni soli bylismy na noc nie przespalem ani minuty wrocilem do domu okolo godziny 10 a o 13 palilismy pol w we dwoch oj wystarczylo po nie przespanej nocy widizaelm kominiarzy pod domem i nagle znikali jakeis dzieci a jak polozylem sie spac to slyuszlaem jakies glosy i nie moglem zasnac

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
maxdil napisał:
Ja mialem taka.pierwszy raz palilem mj to mialem zmniejszona grawitacje mialem,,matrixa''

tez to mialem. pierwsza najpiekniejsza faza,niezapomniana

r3mix

Well-known member
Buchów
0
Kostek, niechcem byc upierdliwym, ale ankieta to ankieta. Nie musi byc zawsze sonda. PeAcE

d0d1

Well-known member
Buchów
1
Z ziomami kazda jest ciekawa!!

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
najlepsza faza jaką miałem..................... mysle ze wtedy jak myslałem ze wszystko co sie dzieje to jest sen i myslałem ze potrafie kontrolowac sny......tylko ze jak mi juz przeszło to sobie uswiadomiłem ze to sie działo naprawde......to było chyba za 2 razem jak paliłem czyli jakies 2 lata temu :jocolor:

D

DeWu

Guest
Kiedys jak sie zjaralem mocno z kolesiem to byly jedne z pierwszych razy mego palenia. Bylo pozno i niemielismy gdzie kupic lufy ani bletek zeby to spalic mial jeszcze troszke mokrowatego konkretnego(szczyt mocno zbity na okolo 3 lufki). Polecialem po pazlotko od serka z ktorego zrobilismy lufe z big duzym cybuchem na 3 szkla mniej wiecej z grubsza uszczelnilismy to woskiem ,gdy zastygl wosk zabralismy sie do palenia. Walnelem osiem siarczystych buchow co na moja tamta kondycje bylo rekordem(bylem wtedy w pietej klasie pdst. ;)) .Podczas tego palenia bylismy w takim garazu kolezanki i przyjechal jakis kolo do garazu obok i schizy sie wkrecaja ,a na dodateko gdy wychodzilismy kolo co ze mna palil mi wkreca ze on sie patrzy ze to policjan(jako wykumaty dzieciak niedawalem sobie wkrecic ignorowalem to i traktowalem jako zart). Z garazu poszlismy na plac zabaw ,aby usiasc i odpoczac(duza faza jakas sativka bo pulsowalo mi wszystko w glowie czulem ja kthc mi sie rozchdozi po calym ciele). W pewnym momencie zauwazylem ze jakby slina mi sie cofa coraz barzdie do gardla i ze niemam jej kompletnie wogole w ustach ,wtedy zaczal sie bad trip trzeslo mna i se strasznie wkrecalem. Postanowilem pojsc do pewnego kranu(mozna nazwac publicznego)
i napic sie wody ,ale czakala mnie przeprawa przez ulice jak stalem na swiatlach to nogi zaczely mi sie uginac jedncozesnie zaczelo mi sie robic slabo koles jzu wczesniej mowil ze jestem blady. Po napiciu sie wody mialem zamiar znalezc sie w ukochanym domq ,gdzy przyszedlem do domu polozylem sie na luzko i z kazdym zamknieciem oczu coraz bardziej krecilo mi sie w glowie. Zauwarzylem ze zbiera mi sie kwasna slina ,a bylem taki spruty ze niedalem rady wstac i oto bylo moje pierwsze przejaranie w zyciu. Puscilem 3 niesamowicie duze chafty(ble) ,a domyslacie sie jak sie zyga niemajac ani troche sliny w ustach(jakby sie chcialo ,a nie moglo) poprostu meczarnie. PZDR niech wam sie to nieprzydazy ELO.

r3mix

Well-known member
Buchów
0
DeWu, A ile lat to temu bylo?

Ja mialem kilka zlych wkretow:p ale nic mnie tego nie nauczylo:p :silent:

komandofoka

Member
Buchów
0
ja sie kiedys zjarałem i jak czekalem na busa do domu wieczorem stracilem przytomnosc i skonczylo sie to niezlym fejs demejdżem :p cala twarz odrapana i łuk brwiowy do szycia, cholera było chrzczone ! :/

0

00000000001

Guest
Hej.

Ja najmocniej to się zjarałem na imprezie. Kumpel miał załatwić na miejscu. No i dostałem wór grubo wypełniony miałem do połowy. Było tego jakieś 0,6g. Nie miałem żadnego sprzętu a bardzo chciałem jarać. Kumplowi co zorganizował wypadało się odwdzięczyć. On skołował lufe i poszliśmy do kibla. Lufa była z tych ozdobnych. Cybuch był ogromniasty. Bez pardonu nabiłem połowe samary do lufy. I odpaliliśmy. Ziomek ściągnął pare buchów i powiedział że ucieka a lufacza oddam mu później. Wypaliłem do końca. Szczęśliwy wróciłem na balkon nad parkietem imprezowni. W rogu było takie ciemnie pomieszczenie. Stwierdziłem na ..uj mi połowa samary. Jaram. I wbiłem pozostałość do lufacza(strasznie kedyś musiałem zachłanny być). Wypaliłem lufe oddałem.
Zaczęła się nie bania a mega zapaść. Pamiętam leżałem twarzą na stole. W oczach, ustach i nosie miałem przeciąg wiało jak cholera. Lasery napieprzały po sali. A ja miałem wrażenie że stoje nad rzeką na środku mostu i fale z obu stron mnie atakują. Były to oczywiście fale dzwięku z muzy na imprezie. Było bardzo rytmicznie. hehe

Pawika puściłem kulturalne do kufla i odstawiłem pod stół. I jakoś sobie tak z godzinkę przleżałem. Poza tym, że kobita co kufle sprzątała, ten kufel z pod stołu kopnęła i na giry jaj poleciało. Do tej pory mam uraz psychiczny. Przeprosiłbym ją ale była taka bania, że nie twarz a nogi zarejestrowałem.

G

Gość

Guest
A ja kiedyś widziałem ciemność, i na tle tej ciemności różowe obłoki.
Dobre było.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół