akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jakie nasiona marihuany na balkon? Niemcy 2024

Wyszukiwarka Forumowa:

Avenso911

Member
Buchów
2
Witam wszystkich ! Szykuje się do mojej drugiej uprawy w życiu, a pierwszej zza miedzą. I tu teraz pytanie. Od 1 kwietnia mamy częściowy legal, 3 krzaki na własny użytek. Potrzebuje informacji od bardziej zaawansowanych rolników. ☀️ Świeci u mnie na balkonie od godziny 14 do godziny przed zachodem. Wybrałem już trzy sunię które mam zamiar posadzić, oczywiście automaty, pestki od 2fast4buds
1. AK Auto
2. Lemon Cherry Cookies auto
3. Jakiś FF prawdopodobnie Wedding Cheesecake

I pytanie te odmiany sobie dadzą radę na balkonie ? I jak sprawdzają się pestki fastflowering?

Avenso911

Member
Buchów
2
Teraz. Mieszkam na osiedlu, na czwartym piętrze. Widok z balkonu mam na zachod. Godzinę przed zachodem słońca, słońce chowa się za blok przedemna. Mam jakies 5/6 godzin bezpośredniego słońca na balkon.

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,489
Odznaki
13
Urośnie bez problemu. Jak zadbasz tak wyjdzie

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
No ale przecież nie możesz mieć na widoku ;p

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
No czasem czy aby ta legalizacja nie wygląda tak, że możesz sobie posadzić, ale nie może być to na widoku i dzieci nie mogą mieć do tego dostępu?

Czips

Well-known member
Buchów
1,865
Odznaki
5
Teoretycznie powinno być zabezpieczone przed kradzieżą i bez dostępu dla dzieci :p

Avallach

Well-known member
Buchów
441
Czyli out odpada z automatu, jak będą chcieli się do***ac to się do***ia ;p
Nie prawda, ogródki działkowe można wynająć już od 100e za ROK + kaucja 1000e. Moja koleżanka właśnie tak wynajęła i sam szukam czegoś teraz.

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
Nie prawda, ogródki działkowe można wynająć już od 100e za ROK + kaucja 1000e. Moja koleżanka właśnie tak wynajęła i sam szukam czegoś teraz.
Nie będę się spierac bo pewny w 100% nie jestem, jednak mi się wydaje, że działka nie jest terenem do którego dzieci i młodzież nie mają dostępu ;p

Avallach

Well-known member
Buchów
441
Nie będę się spierac bo pewny w 100% nie jestem, jednak mi się wydaje, że działka nie jest terenem do którego dzieci i młodzież nie mają dostępu ;p
Dlaczego? Ogrodzenie, zamykane furtki/bramy, teren działek także na zewnątrz zamykany. Nie można palić w obrębie 100m od szkół itp placówek, ale o tym co piszesz niesłyszałem.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
6,107
Odznaki
11
A jesteś pewny, że sadzenie na działce jest full legal? Wiem, że zalegalizowali uprawę domową ale czy na pewno na działce będzie bez przypału?
Poza tym - jaki to problem przejść przez ogrodzenie?

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
A jesteś pewny, że sadzenie na działce jest full legal? Wiem, że zalegalizowali uprawę domową ale czy na pewno na działce będzie bez przypału?
Poza tym - jaki to problem przejść przez ogrodzenie?
No właśnie o to mi chodzi. W Hiszpanii nic nie może być widoczne z okna nawet i myślę, że tu jest podobnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół