akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jakie nasiona marihuany na balkon? Niemcy 2024

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
26,363
Odznaki
13
niestety za późno już popsikałem liście w fazie wege. Kolega wyżej kazał szukać ale niestety do tego nie dotarłem
Jak nie dotarłeś? Wystarczyło wpisać w Google środek na przedziorki i poczytać który jest dobry i dla ludzi i zwierząt.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,769
Odznaki
1
niestety za późno już popsikałem liście w fazie wege. Kolega wyżej kazał szukać ale niestety do tego nie dotarłem
No to po już po tobie, układ nerwowy do wyrzucenia, teraz już tylko Powązki.

zibicool

Member
Buchów
3
wygooglalem slowa kluczowe w google neem szkodliwości uklad nerwowy, nic nie znalazło. Zresztą na grupie fb niemieckim też czerpie info i tam większość poleca własnie neem. Ale może w fazie wege nie będzie źle. Zobaczymy

U

Usunięty 87842

Guest
W Niemczech można mieć 3 krzaki w 1 gospodarstwie domowym/mieszkaniu -nie na osobę... nie na widoku, nie na balkonie a tylko w boxie. Oczywiście z filtrem -nie może sąsiadom przeszkadzać. Musze przyznać że biznes zarobił już swoje, zestawy boxowe wentylatory itp były po prostu nie dostępne w sklepach internetowych - brak towaru

U

Usunięty 87081

Guest
W Niemczech można mieć 3 krzaki w 1 gospodarstwie domowym/mieszkaniu -nie na osobę... nie na widoku, nie na balkonie a tylko w boxie. Oczywiście z filtrem -nie może sąsiadom przeszkadzać. Musze przyznać że biznes zarobił już swoje, zestawy boxowe wentylatory itp były po prostu nie dostępne w sklepach internetowych - brak towaru
Co ty pieprzysz 3 krzaki na osobę dorosłą w domu..... a zestawów od ręki jest 1.000.000 tylko ceny x2 jak w pl. Mozna miec obojetnie gdzie aby nie miały dostepu osoby trzecie

U

Usunięty 87842

Guest
Dzięki za odpowiedzi. :) Najwyżej wymyślę tak żeby miesiąc były całkiem same. Ryzyk fizyk ;) myślę że dadzą radę :) a to jest złego w auto że w ch*j prądu idzie na ten syf a tak ustawie 12/12 od startu i tyle

Co ty pieprzysz 3 krzaki na osobę dorosłą w domu..... a zestawów od ręki jest 1.000.000 tylko ceny x2 jak w pl. Mozna miec obojetnie gdzie aby nie miały dostepu osoby trzecie
To mnie Żona chyba w ch**a zrobiła i się darła że zamiast 3 mam 4. Muszę się zemścić. Poszukam więcej info na niemieckich stronach. Thx

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
2,854
Na każdą zameldowaną osobe w gospodarstwie domowym przypada 3x krzak i 50g
Całe info co i jak masz na oficjalnej stronie Bundestagu.
Przerobiłem kazdy paragraf jak cos to dopytuj.

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,005
Na każdą zameldowaną osobe w gospodarstwie domowym przypada 3x krzak i 50g
Całe info co i jak masz na oficjalnej stronie Bundestagu.
Przerobiłem kazdy paragraf jak cos to dopytuj.
3x na gospodarstwo domowe. No no chu*a nie ma inaczej.
Co do 50g na głowę, może i tak być że każdy z zamieszkałych może tyle mieć, ale dalej max 3 rośliny :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół