• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jakie oświetlenie pomieszczenie 2m2 laik?

Wyszukiwarka Forumowa:

mistrzzupy

New member
Buchów
0
Witam serdecznie drogie grono. Właśnie zakończyłem uprawę zewnętrzną i przygotowuje się do zimy. A więc tak proszę o poradę co do oświetlenia i może ogrzania pomieszczenia wydzielonego w ciemni 2m2.
Jak wspominiałem zrobiłem pomieszczenie 2m2, temperetura w zimie bez ogrzewania jest od 5 do 10 stopni. Planuję posadzić 5-6 krzków ak 47 automat, i dumam głównie nad oświetleniem czy jedna hps 600 W np czy moze 2 po 400 W. Prosze o poradę bo nie znam tematu uprawy w pomieszczeniach.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Ja pier***ę... Na tym forum i na haszopedii jest wszystko wyłożone jak krowie na rowie. Weź się ku**a wysil i poczytaj trochę, skorzystaj z kalkulatora lumenów a nie zakładasz durne tematy na forum.

mistrzzupy

New member
Buchów
0
re

Weź się ***aj Ofy. Zamiast mi odpowiedzieć to idioto przeklinasz. Nie masz ochoty nie pisz. Kretyn, Forum czytałem ale ktoś doświadczony mógłby coś wiecej powiedzieć.

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Ziomek. Myślisz, że założysz byle temat z pi**y i każdy wyłoży Ci wszystko na tacy? Nie po to ludzie pisali tyle artykułów i innych wskazówek żebyś ty teraz się pytał o coś co można znaleźć w 5 minut tu i na wiki. Wszyscy tutaj dochodzili samemu do wszystkiego i dopiero jak już nie mieli pojęcia co zrobić to pytają a ty nie potrzebnie takim czymś forum zaśmiecasz.

stefan9

Well-known member
Buchów
0
Ziomek. Myślisz, że założysz byle temat z pi**y i każdy wyłoży Ci wszystko na tacy? Nie po to ludzie pisali tyle artykułów i innych wskazówek żebyś ty teraz się pytał o coś co można znaleźć w 5 minut tu i na wiki. Wszyscy tutaj dochodzili samemu do wszystkiego i dopiero jak już nie mieli pojęcia co zrobić to pytają a ty nie potrzebnie takim czymś forum zaśmiecasz.

w pełni się zgadzam jest dużo podobnych tematów z udzielnymi odpowiedziami wystarczy użyć "szukaj" bądź wejść na wiki ;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół