akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

jakie odmiany polecacie?

Wyszukiwarka Forumowa:

Kleszczyk

Well-known member
Buchów
0
Siemano, bylem już w Holandii lecz wiadomo że wszystkiego nie próbowałem. Co wy byście polecili? Liczę na duże zróżnicowanie bani, jak na razie planuje jedynkę amnezji haze bo to jest kozak :yeahh: i chcę jeszcze jakieś dwie odmiany w miarę przystępnej cenie, co polecacie?

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
9
Peace maker, white choco, white shark, red congo berry, blueberry cheese, lemon haze kilka w cenie kolo 10e

glock

Well-known member
Buchów
0
jestes w coffie szukaj

jestes w coffie szukaj nlx :spalony: kosa w h*j

Stal.in

Weteran
Buchów
9
Niech sprobuje odmiany roznice się smakiem jak kush, diesel, cheese, jakis haze, takiej roznicy smaku w polsce nie dostaniesz

tony44

Well-known member
Buchów
0
nigdy nie wiesz co dostaniesz w pl chyba ze sam z pestki cos zbierzesz chodz tez zalezy z kad pestka :) ja polecam moj ulubiony power plant :) amnesia ,bubblegum,k2 i bym zapomnial jack herer obowiazkowo

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
22,765
Odznaki
2
ojjj ludki ludki,
sugerowanie sie nazwami?? łeeeee tworzenie mitów że coś jest mega za***iste, operowanie nazwami hehehe (wystarczyło ze HempGru zaspiewał o amnezji a każdy małolat powtarza że amnezja to kozak w h*j a to zupełnie przeciętny strain)
powiem Wam jak ja wybieram palenie w coffekach jak jestem w NL...
żadnego patrzenia po nazwach, poprostu prosze by mi pokazano po bobku z każdego sortu, pooglądam i już wiem co bede palił;), dopiero potem dowiaduje sie co to za strain....

Stal.in

Weteran
Buchów
9
No jednak chyba zawsze jest roznica w smaku cheese'a a silver haze, czy ny diesela, to nie wymyslilo hg, amnesie to dobre palenie w cenie do 10 e :), oczywiscie mieszkajac w amsterdamie trzeba testowac wszystko, wachac, sprawdzac jak wygladan bo mozna

tony44

Well-known member
Buchów
0
no ziomus z ta amnesia to pocisnoles ladnie i nie zgodze sie z toba co do nazw bo jak dla mnie to sa 2 rodzaje kofikow dla turystow i dla smakoszy...dodam ze amnesia to amnesia i nikt mi nie powie...tak ze Gandalf nie zgodze sie do konca z twoja wypowiedzia pozdro

Anyaaa

Well-known member
Buchów
0
osobiście półtora tygodnia temu wróciłam z amsterdamu i od siebie mogę polecić jacka herrera z 't Ooievaartje jest to coffe shop w północnej części amsterdamu trzeba tam statkiem przepłynąć.. akurat my tam mieszkaliśmy i mielismy blisko pierwszego dnia poszliśmy tam i powiedzielismy że jesteśmy pierwszy raz i żeby nam coś poleciła dostaliśmy jacka... poszliśmy na boisko nieopodal i nie powiem bo po dwóch lufkach na dwie osoby było czuć moc... może to też sprawka że robiliśmy sobie miesięczny detoks przed wyjazdem. kobieta która tam pracuje była świetna pamiętała nas prawie po tygodniu nieobecności miło się z nią rozmawiało ;) a i świetne było bubble gum ale słabsze :) dobrze się po tym chodziło po centrum. :smokee:

Stal.in

Weteran
Buchów
9
No nie wiem, mieszkam w amsterdamie i odczuwam roznice w amnesii z jednego coffa i drugiego, a pale ponad 2 g dziennie. Znam wiekszosc coffow i oczywiscie w centrum to dla turystow, ale taki bury jungers to tylko dla localnych, czy marokanski coffy z haszem. Ile ludzi ogolnie tyle opinii, ale wole kupic czasem amnesie niż wymyslne ziola z nazwy z cena kosmos, a smak i moc nie odbiega od innych, oczywiscie sa perelki jak congo red berry, co jest bardzo charakterystyczna w zapachu, bo jak porzeczki pachna

high head

Well-known member
Buchów
0
Ja napewno spróbowałbym jakiegoś serka, haze'a masz w kolekcji to dla odmiany dodatkowo skunka. Co Ty na to? :)

djganja

Well-known member
Buchów
0
mnie tam z holandi jedno palenie w glowie zostalo, morning glory bylo dla mnie numerem 1 az chyba nastepne poleci do boxa

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół