• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jakie pestki wybrać?

Wyszukiwarka Forumowa:

smokeweed123

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
3
Witam growerzy :D

Mam prośbe ,mam growbox 34x27g x 57h poradźcie mi jaka z tych 3 odmian bd najlepsza na moje warunki . Która najmniej pachnie a która da największy plon? pozdro :spalony:

White Widow FEM AF
White Russian FEM AF
AK-47 FEM AF

pestki kupię z f2seeds od Orion Seeds

Marokańczyk

Member
Buchów
0
Każda z wymienionych sprawdzi sie na twoje warunki. Pachną pewnie z podobna intensywnoscią. Zamontuj filtr weglowy i powinno byc git. Jesli chodzi o plon to wiele zalezy od treningu ale ja bym wybral ak-47.

pozdro:spalony:

smokeweed123

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
3
zadna, do takiego boxa nie bierz AF :)

no to żeś mi doradził :freak2:, do pc boxów upychają automaty to i do mojego dam radę :) biorę automata sęk w tym którą odmianę wybrać:)

PS: chciałem brać Białego Ruska ( połczenie akacza z wdówką ) ale z tego co widzę to plony są średnie :zjarany:

Marokańczyk

Member
Buchów
0
PS: chciałem brać Białego Ruska ( połczenie akacza z wdówką ) ale z tego co widzę to plony są średnie
White widow duzego plonu raczej nie daje wiec u white russian tez nie bedzie rewelacji. A jesli chodzi moc to róznie mówią.

smokeweed123

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
3
no w sumie zależy mi na mocy tematu , dobrym plonie i w miarę ogarnientym smaku , więc chyba tak jak radzisz wybiorę AKACZA :D dzięki za pomoc , jak bd mógł to dam bucha :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół