nasiona marihuany

Jakie plony?

Wyszukiwarka Forumowa:

skun

New member
Buchów
0
mam pytanie:
ile (tak na oko) moze byc gramow gotowego towaru jezeli ktos uprawia LR na outdoor i ma zdrowego (przecietnego) krzaka?
dzieki za odpowiedzi
ps. nie sugerujcie sie tym ze juz za pozno na sadzenie.
pozdrawiam

H

haszyszekk

Guest
hehe pewie chodzi o to że LR jest fotoobojętny i będzie gotowy za 2 mce.
Dla niego nie jesty jeszcze za poźno na out chyba ;]
Plon masz napisany przy opisie odmiany na cannabis.fr.pl. pzdr

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
bogusik2 napisał:
Plon masz napisany przy opisie odmiany na cannabis.fr.pl.
ale trzeba liczyc sie z tym ze taki plon jak tam jest napisany zbierają najlepsi growerzy

skun napisał:
ile (tak na oko) moze byc gramow gotowego towaru jezeli ktos uprawia LR na outdoor i ma zdrowego (przecietnego) krzaka?
ogdzies około 7 gram

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
skun napisał:
nie sugerujcie sie tym ze juz za pozno na sadzenie.
Tylko idiota moglby sugerowac sie tym bo to jest LR.
Mysle ze max 10 g.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tylko 10g ??... niezamało ? wsumie nic niewiem o tej odmianie ale np.slyszalem ze z hh sredni growerzy sciagaja po 50g ... a tu tylko tyle ?

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
hbsh napisał:
Tylko idiota moglby sugerowac sie tym bo to jest LR.
Mysle ze max 10 g.

zalerzy jakie warunki bo ja maialem w foli i takie wielkie ze folie zerwalo a folia ma 60cm i niedlugo plony :D mysle ze 30g na luzie wycisne z 3 a moze nawet wiecej :D

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
w boxie, i udało mi się ją revegować, ma 4x tyle ile miała odgałęzień ma nieco ponad 40 cm wysokości i zaczyna kwitnąć, będzie ponad 20gr jak nic. Muszę powiedzieć siorce coby ją nieco podwiązała i będzie git. Eh.. ona już chyba wie tyle ile ja o uprawie :D.

G

Green

Guest
na pamiatnym OG byl thread w ktorym koles w hydro z 1 LR wyciagnal 98gram suchego

Matrio

Well-known member
Buchów
0
[odświeżam] może ktoś miał w tym roku LR'y na Outcie ? ile wyszło wam g z roślinek? bo widze ,że o oucie są przypuszczenia a jak macie LR'y to tylko indoor(tak tak, wiem bardziej się opłaca)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
właśnie ściąłem LRa dwa dni temu, już jest gotowy do palonka taki jak lubie, nie wysuszony i nie mokry wyszło go na pewno ponad 20g niedługo będę miał wagę to dowiem się dokładnie.

Naprawde sporo pracy trza było włożyć aby uzyskać te kilkadziesiąt gramów a co dopiero... prawie 100g ! ! takie rzeczy to tylko w hydro :D.

Coraz bardziej sie przekonuję do hydro.. hym.... musze zrobic jakiś całkowity kosztorys na np. 20 plant.. :).

[ Dodano: 2006-10-11, 21:28 ]
Wysuszone i zważone dokładna waga suszków z Lra to 32,65 g GREATZ! :) i powiem, że wyszedł niezły, bardzo łagodny ale ma kopa :).

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół