• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jakiej firmy żarówka HPS i Cyfrowy Balast??

Wyszukiwarka Forumowa:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Mam takie pytanie Jaka firme żarówek HPS polecacie i Firme Cyfrowych balastów, bo z tego co widze ze jjest tego duzy wybór na rynku.. i chcialbbym sie dowiedziec waszych opini na temat poszczegolnych markach i jakie sa roznice np. w żarówkach... Bo co do balastów to chyba jestem zdecydowany na firme LUMATEK(slyszalem dobre opinie otym) teraz mysle nad żarówka do tego teraz mam z jakis dziwnej firmy lucalox 400 wat.. ale nie moge porównac do innych bo nie korzystałem z innych :)

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
lucalox dobra żarówka ja mam 150 W i trzecia uprawa poszla bezawaryjnosc w mojim przypadkuj tak bynajmiej jest polecam

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Jaka żarówka to chyba wszystko jedno, byle by nie od chinczyków :p HPSa i tak trzeba wymieniać co jakiś czas więc według mnie nie ma sensu wydawać na to dużo pieniędzy. No chyba że się jest zarobasem, to polecam Philips SON-T Pia Plus o podwyższonej skuteczności świetlnej :)

creative88

Member
Buchów
0
ja bym chetnie wymienił 400W na coś mniejszego bez dopłat... :D :spalony: pw ;)

Samar

Well-known member
Buchów
0
Polecam Osram :D lub philips tych ppierwszych miałem dwie 150 i 250

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Polecam Lumatek 600 DIMM + PHILIPS 600W MASTER GreenPower. Dzięki funkcji DIMM możesz zaoszczędzić trochę pieniędzy, które stracisz na końcu FLO przy SupeLumen...:D Taki zestaw na 1m2 najlepszy. Osobiście polecam. Do tego mam wingsa.

Beginers

Well-known member
Buchów
0
A co powiecie o Sunmaster Dualspectrum... Chodzi mi oto czy jest rownie wydajna jak normlana zarówka HPS..

Dodam ze na vega uzywam CFL i pytam sie dlatego ze razem z balsetm gosciu wcisnoł mi taka zarówke i niewiem czy ja trzymac czy zmienic na jakiegos HPS'a

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół