- Buchów
- 0
Witam, jest to moja pierwsza fotorelacja jaki praktycznie pierwsza uprawa a już na pewno pierwsza jeśli chodzi o AF ;P Także proszę o wyrozumiałość a jeżeli będzie trzeba to z***ki też mile widziane
Rośliny - Jamaican Haze F1 od Sensi Genetics, Sweet Tooth F1 od Barney's Farm, pestki od quakemind
Nawozy - Domowa gnojówka, pałeczki nawozowe, florovit oraz na flo planton K i możliwe że jakiś booster
Ziemia - Uniwersalna
Trening - LST
Pestki wyszły z ziemi 03.07.2012, na początku były w mniejszych donicach (ok. 2 litrów) po 6 dniach poszły w docelowe donice 9 litrów. Od początku swojego istnienia stoją na dworze i wszystko było dobrze do puki nie popsuła się pogoda ... Ostatnimi czasy ciągle pada i praktycznie nie ma słońca ... Niestety taka pogoda w Holandii
Ale do rzeczy, a właściwie do zdjęć :
Jamaican Haze Dzień 8
Dzień 10
Dzień 14
Sweet Tooth Dzień 8
Dzień 10
Dzień 14
A teraz kilka pytań do was. Powiedzcie mi po jakim czasie od wykiełkowania automaty zaczynają kwitnąć i czy można im robić LST, bo na razie nie są zbyt wielkie a jak zaczną kwitnąć to wtedy nie wiem czy to im nie zaszkodzi. Pozdro
---------- Aktualizacja posta 23-07-2012 22:48 ---------- Czas poprzedniego posta 18-07-2012 14:36 ----------
Szkoda że relacja cieszy sie takim słabym zainteresowaniem ale cóż
Poniżej fotki pomidorków po LST.
P.S. Może ktoś odpowiedzieć na pytanie kiedy automaty zaczynają kwitnąć, w którym dniu od wyjścia z ziemi ?
Jamaican Haze
Zaraz po LST - Dzień 18
Tutaj kilka godzin później - 18 dzień
Sweet Tooth
Zaraz po LST :
Pare godzin później :
Jutro jak będzie łądna pogoda to pokaże pomidory jak teraz wyglądają
Z fartem !
Rośliny - Jamaican Haze F1 od Sensi Genetics, Sweet Tooth F1 od Barney's Farm, pestki od quakemind
Nawozy - Domowa gnojówka, pałeczki nawozowe, florovit oraz na flo planton K i możliwe że jakiś booster
Ziemia - Uniwersalna
Trening - LST
Pestki wyszły z ziemi 03.07.2012, na początku były w mniejszych donicach (ok. 2 litrów) po 6 dniach poszły w docelowe donice 9 litrów. Od początku swojego istnienia stoją na dworze i wszystko było dobrze do puki nie popsuła się pogoda ... Ostatnimi czasy ciągle pada i praktycznie nie ma słońca ... Niestety taka pogoda w Holandii
Jamaican Haze Dzień 8

Dzień 10

Dzień 14

Sweet Tooth Dzień 8

Dzień 10

Dzień 14

A teraz kilka pytań do was. Powiedzcie mi po jakim czasie od wykiełkowania automaty zaczynają kwitnąć i czy można im robić LST, bo na razie nie są zbyt wielkie a jak zaczną kwitnąć to wtedy nie wiem czy to im nie zaszkodzi. Pozdro
---------- Aktualizacja posta 23-07-2012 22:48 ---------- Czas poprzedniego posta 18-07-2012 14:36 ----------
Szkoda że relacja cieszy sie takim słabym zainteresowaniem ale cóż
P.S. Może ktoś odpowiedzieć na pytanie kiedy automaty zaczynają kwitnąć, w którym dniu od wyjścia z ziemi ?
Jamaican Haze
Zaraz po LST - Dzień 18

Tutaj kilka godzin później - 18 dzień

Sweet Tooth
Zaraz po LST :

Pare godzin później :

Jutro jak będzie łądna pogoda to pokaże pomidory jak teraz wyglądają