• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jamaican Haze & Sweet tooth AF Femi = Doniczkowy outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

snr

Active member
Buchów
0
Witam, jest to moja pierwsza fotorelacja jaki praktycznie pierwsza uprawa a już na pewno pierwsza jeśli chodzi o AF ;P Także proszę o wyrozumiałość a jeżeli będzie trzeba to z***ki też mile widziane ;)

Rośliny - Jamaican Haze F1 od Sensi Genetics, Sweet Tooth F1 od Barney's Farm, pestki od quakemind
Nawozy - Domowa gnojówka, pałeczki nawozowe, florovit oraz na flo planton K i możliwe że jakiś booster
Ziemia - Uniwersalna
Trening - LST

Pestki wyszły z ziemi 03.07.2012, na początku były w mniejszych donicach (ok. 2 litrów) po 6 dniach poszły w docelowe donice 9 litrów. Od początku swojego istnienia stoją na dworze i wszystko było dobrze do puki nie popsuła się pogoda ... Ostatnimi czasy ciągle pada i praktycznie nie ma słońca ... Niestety taka pogoda w Holandii :D Ale do rzeczy, a właściwie do zdjęć :

Jamaican Haze Dzień 8

Dzień 10

Dzień 14

Sweet Tooth Dzień 8

Dzień 10

Dzień 14

A teraz kilka pytań do was. Powiedzcie mi po jakim czasie od wykiełkowania automaty zaczynają kwitnąć i czy można im robić LST, bo na razie nie są zbyt wielkie a jak zaczną kwitnąć to wtedy nie wiem czy to im nie zaszkodzi. Pozdro

---------- Aktualizacja posta 23-07-2012 22:48 ---------- Czas poprzedniego posta 18-07-2012 14:36 ----------

Szkoda że relacja cieszy sie takim słabym zainteresowaniem ale cóż :D Poniżej fotki pomidorków po LST.

P.S. Może ktoś odpowiedzieć na pytanie kiedy automaty zaczynają kwitnąć, w którym dniu od wyjścia z ziemi ?

Jamaican Haze

Zaraz po LST - Dzień 18

Tutaj kilka godzin później - 18 dzień

Sweet Tooth

Zaraz po LST :

Pare godzin później :

Jutro jak będzie łądna pogoda to pokaże pomidory jak teraz wyglądają :p Z fartem !

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ladne lst ;).
co do kwitniecia - kazda odmiana rosnie inaczej. jeden automat pokaze preflowery w 14, drugi w 30 dni.

snr

Active member
Buchów
0
Całe szczęście u mnie ani jeden ani drugi pomidor nie pokazał power flowerów więc jest git, niech jeszcze trochę podrosną bo są dosyć małe :p

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Automaty charakteryzuja sie tym ,ze kwitna jak sa dosc niskie moje White Russiany jak zaczely kwitnac mialy 20 dni i 15cm wiec wiesz :) Po za tym ladne zywe roslinki masz ,oby tak dalej sie trzymaly , LST tez fajnie zrobione, jednym slowem musi cos z tego wyjsc :smokee: Pozdro z fartem i zapraszam do mnie link ponizej :joker:

snr

Active member
Buchów
0
Jeżeli będzie 50g z 2 krzaków będę bardzo zadowolony :D jeżeli wyjdzie 30 to też nie będzie źle :)

---------- Aktualizacja posta 25-07-2012 15:45 ---------- Czas poprzedniego posta 24-07-2012 18:13 ----------

Wstawiam zdjęcia moich panienek w 22 dniu życia, jest to ich pierwszy dzień flo. Fajnie się złożyło że obydwie pokazały powerflowery w tym samym czasie aczkolwiek sweet tooth jest trochę większa i już od kilku dni czuć piękny zapaszek w przeciwieństwie do jamaican haze. Pozdro i z fartem

22 dzień/1 dzień flo

Jamaican Haze

Sweet Tooth

A tutaj widać preflowery na sweet tooth, wystarczy powiększyć ;D

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
'powerflowery' hehe, preflowery tak na przyszlosc, ale niedlugo pewnie bedzie power ;) Fajne masz odmiany, po zbiorach licze na jakiegos smoke reporta :)

snr

Active member
Buchów
0
Masz rację, musiało mi się coś ukręcić :D a jak relka dojdzie do końca szczęśliwie to na pewno będzie smoke report :p

---------- Aktualizacja posta 30-07-2012 15:18 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 13:34 ----------

Siemmma, niestety przez ostatnie dni nie miałem za dużo czasu na moich roślinek i niestety coś ich zaczęło podskubywać, wydaje mi się że to mrówki ale pewności nie mam. Profilaktycznie posypałem solą wokoło donic żeby wykurzyć te gady :p

27 dzień/5 dzień flo

Jamaican Haze

Sweet Tooth

Pozdro i z fartem

G

Gość

Guest
Miałem nie tak dawno identyczną sytuacje, podsyp dolomitem, po kilku dniach powinno wrócić do normy. Dla pewności możesz sprawdzić czy coś nie biega po listkach, bo mogę się mylić. :spalony:

snr

Active member
Buchów
0
Powiększ sobie 3 zdjęcie to zobaczysz flo :D

snr

Active member
Buchów
0
Słońce mają od samego rana, czyli gdzieś od 4.00 - 5.00 do 19.00 -19.30. Leje im nawozy oczywiście, na wega lałem gnojówkę z pokrzyw i flavorit (czy coś w tym stylu) a teraz leję planton K. Z fartem :zjarany:

---------- Aktualizacja posta 03-08-2012 21:34 ---------- Czas poprzedniego posta 01-08-2012 23:27 ----------

Mały up ;D

Roślinki rozwijają się prawidłowo, cały czas je naginam i są coraz większe :p

31 dzień/9 dzień flo

Jamaican Haze

Sweet Tooth

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
5 Dzien FLO ? Gdzie masz to FLO ? :>

Jamaican Haze widać, że kwitnie przyjrzyj się... roslinki bardzo ładne :spalony:

Nie zauważyłem ze jest jeszcze druga strona... przepraszam i prosze adminów o usunięcie posta

snr

Active member
Buchów
0
Słabe zainteresowanie relacją ale cóż :D trzeba skończyć to co się zaczęło ;P Jutro ostatni up przed wyjazdem, następny za minimum tydzień :p pozdro i z fartem :smokee:

---------- Aktualizacja posta 07-08-2012 16:01 ---------- Czas poprzedniego posta 06-08-2012 22:32 ----------

Roślinki ładnie cisną w górę, kraczą się i puchną, wszystko jak należy. Pozdro i następny up za tydzień, z fartem.

35 dzień/13 dzień flo

Jamaican Haze

Sweet Tooth

snr

Active member
Buchów
0
Roślinki ładnie idą w szerz i wzwyż, puchną i pięknie pachną.

45 dzień/23 dzień flo

Jamaican Haze

Sweet Tooth

Pozrdo i z fartem <wodna>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół