akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jasne żółto-zielone plamy na liściach

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
2
Siemanko, coś dolega mojej podopiecznej ale nie wiem co. Z tego co patrzyłem na forum stawiam na niedobory magnezu. Podlewana woda 6.5 pH bez nawozów, ma 16 dni od wyjścia z ziemi.

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,767
Odznaki
1
robactwa czasem tam nie masz ? nic nie lata, nic nie skacze ?

FastBudsLover

Member
Buchów
0
to drobiazgi, dostały już pierwsze papu? nie przejmował bym się i obserwował kolejne piętra

Buchów
2
Nie, jest bez nawozów. Poczekam jeszcze pare dni, zeby zobaczyc co jej dokladnie trzeba i kupie nawozy. Myslalem tez nad boom boom sprayem bo ciachnalem czubek.

Buchów
2
Panowie ta dziurka w lisciu to akurat moj blad bo drutem przyhaczylem podczas LST. Ogolnie to mozliwe, ze powodem byla woda bo przypadkowo polalem po lisciach podczas podlewania. Zobaczymy na dniach jak sie sytuacja bedzie posuwala

D

DarkMessiah

Guest
nic im sie nie dzieje liscie nie beda idealne zdazaja sie czasem przebarwienia to tak jak bys mial na skorze pieprzyka

BACer

Well-known member
Buchów
0
za mala jest zeby odrazu przejmowac sie. Ja tez zawsze na poczatku panikowalem, ale to tak jak DarkExpress mowi.. takie piegi na nosie :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół