• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

je*a** Sarny

Wyszukiwarka Forumowa:

morgin047

Active member
Buchów
0
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale gdzieś musiałem napisac. Sadze na łąikach krzaki. Mam dwie miejscówki. Na jednej 3 krzaki(1 automat i 2 regular) i na drugiej 2 krzaczki(1 automat 1 regular). Automaty ładnie wypuściły kwiaty i miały juz 8 tygodni. Wczoraj przychodzę na miejscówki i kurr nie ma automatów. czy to możliwe ze sarny zjadły automaty a zostawiły regulary? Bo ziemia nie była rozkopana a korzenie były w ziemi więc kradzież jest chyba niemożliwa. Prosze o pomoc
P.S: Na jednej miejscówce raz sikałem i to bardzo blisko krzaczka.

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Szukaj w poblizu miejscowek odchodow saren czy tam innych zwierzakow, jak sie postarasz mozesz jeszcze z tych kup makumbe zrobic:lol3:
W czym chcesz pomocy?Slaba miejscowke masz i tyle nieprzygotowales sie wystarczajaco,przemysl wyciagnij wnioski na nastepny rok
Powodzenia :zjarany:

morgin047

Active member
Buchów
0
ale ragularne pomidoeki nie są nawet tknięte, jakim cudem? Posypałem miejscówki mydłem(starłem je na tarce). To pomoże?

dawix

Well-known member
Buchów
0
Ktoś ściął automaty, a po resztę przyjdzie jak "będą topy". ;>

G

Gość

Guest
Kiedyś miałem nieprzyjemną sytuacje bo coś mi w***ało sporo sadzonek które dopiero co przesadziłem na spota a zabezpieczałem się proszkami do prania itp itd niestety nie podziałało ... Od tamtej pory zawsze towarzyszy mi siatka leśna.

Eduardo Noriega

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze to też myślę że ktoś ci skroił. Z doświadczenia wiem że sarny i zające wolą "zielone" od "żywicy". Po drugie dowiedz się czym naprawdę są "regulary".

waldek123

Well-known member
Buchów
0
Jesli myslisz, ze to zwierze, to zrob ogrodzenie z pretow 1,5m mozesz tanio kupic w jakims metalurgicznym sklepie koszt max. 15zl wbić je w ziemie tak porządnie, i do tego gruba zylke i zrobic za***iste ogrodzenie. ;):spalony:

D

delete

Guest
Tematy o sarnach, dzikach, kretach i innych leśnych ***akach sa w dziale szkodniki ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół