• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jest jeszcze sens?

Wyszukiwarka Forumowa:

nikt125

Active member
Buchów
0
Witam
z powodu roznych wydarzen nie posadzilem moich plantow w odpowiedniej porze i teraz mam pytanie?
Jest sens zaczynac teraz od nowa? Nie nastawiam sie na nie wiadomo jakie plony, bo wiadomo, ze do konca nie dojda, ale jak mam miec 10g z krzaka to nie widze sensu. Rok temu mialem od 70 do 200g z jednego a w tym roku niestety wyszlo jak wyszlo
Jesli tak to czy zwykle odmiany czy auto? Osobiscie jestem bardziej przekonany do normalnych odmian

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Zanim by ci doszły pestki to minie kolejne 2-7 dni. Nawet automat już na oucie nie da rady. Daj sobie spokój. Za rok zrób to jak trzeba :harvest:

D

delete

Guest
jak chcesz krzaki spod śniegu odkopywać to wal śmiało hehe. Człowieku ludzie sadzą już od marca kwietnia! Szybko sie obudziłeś! :pl:

Walther White

Well-known member
Buchów
0
mozesz af sprobowac ale mala szansa, moze 10g z krzaka sciagniesz jak bedzie zlota jesien

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
chyba że spróbuj wywalić Auto na dwór może pogoda dopisze a jak się będzie robić coraz zimniej to weżniesz je do domu i tak skończysz ten miesiąc :)
Chyba że się mylę i nie da rady

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół