• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

jeste początkujący i chciałbym żebyście mi pomogli !! prosze

Wyszukiwarka Forumowa:
H

haszyszekk

Guest
Nexer napisał:
ryzyko nałogu.
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak uzaleznienie od fajek. Paliłem je przez 1,5 roku i po prostu żuciłem bez żadnego żalu... 0 nałogu. Nie rozumiem ludzi uzależnionych od tytoniu... :scratch:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to znaczy że na ludziach się nie znasz, yh
kończe dyskuje bo syf sie robi najlepiej pozamiatać

P

piqsi

Guest
A ja pale fajki ponad 2 lata i się k***a uzależniłem, a jak nie zapale to mnie roznosi ;/
fajki są złe, jak zaczynacie to po miesiącu odstawcie, nie dajcie się uzależnieniu !

H

haszyszekk

Guest
Nexer napisał:
to znaczy że na ludziach się nie znasz
Może i sie nie znam, a moze po prostu nie ma takich problemów... wg mnie nie ma rzeczy niewykonalnej a jak ktoś mówi że nałóg jest silniejszy to ja mówi że jest leniwy i mu sie nie chce...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
a ja palę prawie 3 lata i nie czuję się uzależniony. Potrafiłem z dnia na dzień przestać na ponad miesiąc bez żadnych problemów.

H

haszyszekk

Guest
Nie będe tu ględził o "za***iści silnej psychice" bo cos takiego nie istnieje... liczy sie silna wola i podejście do tematu... jak ktos tak na prawde nie chce przestać to po co ma walczyć z nałogiem? Kiedy poznać ze to już nie wolna wola ale zniewolona chęć?
Jesteśmy jeszcze wszyscy za smarkaci żeby gadac na takie tematy z sensem... jak chcecie usłyszeć na ten temat coś mądrego to idźcie do poradni (bynajmniej nie jako pacjenci) i pogadajcie z doświadczonymi pracownikami. MOżna sie o wiele więcej nauczyć niż z własnego doświadczenia... pzdr

[ Dodano: 2006-05-03, 23:46 ]
lubo napisał:
a ja palę prawie 3 lata i nie czuję się uzależniony. Potrafiłem z dnia na dzień przestać na ponad miesiąc bez żadnych problemów
no właśnie... dobre podejście poparte silną wolą i nie ma mocnych :)
jak to jest poparte faktem to jest pewne ze masz racje... niestety jako jeden z nielicznych :pale: :salut: lubo :) pzdr

R

raflos_16

Guest
więc tak ! dzięki za wszystkie odp ale mieliście mi pomóc a nie gadać o nałogu ! ale wiecie co nie będe próbował na fajkach się zaciągać ! mój pierwszy raz będzie odrazu MARYSIA ! i chyba będziemy palić z fifki ! 1patent na 2osoby ! elo

F

freedom smoker

Guest
Shadow napisał:
16 lat i 50kg wagi? to ile ty masz? 150-160 cm wzrostu?? A moze anoreksja jakas? Proponuje pare ladnych razy sie zbakac i leczyc pacmana... pare kilo moze wskoczy...

I co w tym dziwnego ?... ja mam 15,5 roku i ważę 52 kg i jakoś wyglądam dobrze i nikt mi nie mówi że jestem chudziną

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
freedom smoker napisał:
I co w tym dziwnego ?... ja mam 15,5 roku i ważę 52 kg i jakoś wyglądam dobrze i nikt mi nie mówi że jestem chudziną
to ile masz wzrostu?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Shadow napisał:
freedom smoker napisał:
to ile masz wzrostu?

Często głównie mężczyżni w wieku 15-20 lat waża jeszcze nieadekwatnie do swojego wzrostu są po prostu szczupli , zazwyczaj po pewenym wieku to zależy od genów organizm buduje mase no i czy środowisko w którym się obraca pozwoli mu na to oraz czy to w ogóle jest mu potrzebne... tutaj mówie o minimum ruchu ! :)

Bogusik na pewno o tym wie.. ale przez to, że większość z was żre wszystko co ma w lodówce i w różnych dawkach będziecie mieli problem z wagą albo za mało albo za dużo. Niektórym wystarczy wpierd.. wszystko co ma pod ręką i zbuduje mase budowa mezomorficzna (jakoś tak :p )krępy masywny itp. Dieta to 50% sukcesu nie mowie o kreatynach, suplementach dla sportowców chociaż nie ukrywam, że rezultaty są bardzo dobre. Ale zróbcie przegląd swojego trybu żywieniowego poczytajcie o kulturystyce i sami wybieżcie odpowiednią diete dla siebie .

Siłka pomaga.. cwiczylem jakis czas ale to mnie nie wciągło .. wole sporty walki :) rzeźba jak jacie pier... :) tutaj sie buduje najlepszy stosunek siły , techniki itp do niewielkiej masy.

Mam 176 cm 79kg jakbym ważył więcej miałbym problemy z walką i rozciąganiem się yh.. ale sie rozpisałem. Jak ktoś chce to mogę mu wysłać pare plików jak zdobyć mase.. ale nie liczcie "masa cud 14kg w dwa tyg." ja mówie o suchej masie mięśniowej a nie o nawodnieniu swoich bebechów :p.

Bogusik.. swoją drogą to Ty klocuszek jesteś :mrgreen:

sorry za offtopa

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ja przy192 cm wzrostu waze 108 kilo. Jestem po 1 cyklu sterydowym. Po nastepnym bede wazyl wiecej :D

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja mam 190cm warze 80kg tez cwicze ale ja biore białko 70%
na sterydy mi szkoda siebie za duzo efektów ubocznych nieradze ci tego brac ale jak chcesz tak rób twoje zycie...

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
zalezy jakie sterydy ale robią straszną sieczke w organiźmie... ja do suplementów polecam witamine B-12 duzy przyrost siły i ogólnie poprawiona wydajność organizmu głównie sercowo naczyniowa super sprawa! :)

siedlecki

Active member
Buchów
0
A jak przed godzina wlasnie kupielm pare gram Majeranku!!zaraz mnie chyba h*j szczeli !
a tak wogole to czytajcie podpis!i sie zglaszczac

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
-=*BerniO*=- napisał:
nieradze ci tego brac ale jak chcesz tak rób twoje zycie...
no wlasnie... moje :D

[ Dodano: 2006-05-24, 21:01 ]
siedlecki napisał:
Kupie troche haszu lub palenia od kogos z Zagłębia

po prostu genialny pomysl... no comment

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół