• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jestem Bogiem (nie kojarzyć z Paktofoniką)

Wyszukiwarka Forumowa:

hopsin342

Well-known member
Buchów
0
oglądał ktoś? film opowiada historię jakiegoś pisarza, który ma szare i przeciętne życie (skąd ja to znam?) i nie wymaga od niego wiele. do pewnego czasu, gdy spotyka się z pewną używką.

'' Wyobraź sobie narkotyk, który czyni Twój mózg niezwykle wydajnym i sprawia, że chłoniesz ogromną wiedzę. Narkotyk, który czyni cię nadzwyczaj skupionym, szybkim, sprawnym, a nawet atrakcyjnym. Narkotyk, dzięki któremu pokonujesz wszystkie ograniczenia.''
~filmweb

polecam, dobry film. gdyby istniała taka substancja jak w tym filmie, chciałbym znaleźć się w jej posiadaniu, dałbym wszystko, ale wiadomo - to tylko film. teraz pytanie do speców od substancji psychoaktywnych: mozna uzyskać przynajmniej PODOBNY efekt po jakimkolwiek narkotyku (albo mieszance, cokolwiek) jak w tym filmie?

http://www.youtube.com/watch?v=Z_d6vFcg2vA - trailer

Ostatnia edycja:
K

KEFIR

Guest
narkotyk, który czyni Twój mózg niezwykle wydajnym i sprawia, że chłoniesz ogromną wiedzę

Ktoś kto opowiadał mi o DMT podobnie prawił. Więc może to ??

A później za*** w nosa:lol3::lol3::lol3:

Ostatnia edycja:

hopsin342

Well-known member
Buchów
0
spoko, czytalem cos tez o jakieś mieszance po której mozna uzyskac podobny efekt. a co do samego filmu ktoś się wypowie? :D

D

delete

Guest
Film na jeden wieczor- nie zapada w pamiec. Fabula podobna do "Formula 51".
Krotko mowiac zadna rewelacja, bo ten "supernarkotyk" moznaby zastapic zakleciem, czarem, napojem, wrozka czy ch*j wie czym. Wiem ze to ogladalem, wiem o czym bylo- tyle pamietam...
A podobny efekt daje Extasy lub LSD... ;)

Baoab

Well-known member
Buchów
0
Nie polecam sposobów podanych wyżej. Od siebie mogę polecić Piracetam lub Noopept. Piracetam dostępny w polskich aptekach na receptę a Noopept, dużo lepszy od piracetamu dostępny w ruskich aptekach. Gdzieś czytałem, że w czeskich też można kupić. Na ebayu w proszku też jest dostępny. Polecam, to taka odżywka dla mózgu :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół