• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jestes Bogiem

Wyszukiwarka Forumowa:

Gniewosz

Well-known member
Buchów
0

znaleźli się fani pfk... nie ma jak to "gruby shit" :yeahh

pozdro
ps.

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Duda już tu się nie ma czym lansować, jedną piosenkę z Fokusem nagrała starczy jej.

Notorious89

Well-known member
Buchów
0
Gra aktorska super, mimo że historia troche przekłamana ale przecierz to nie dokument :)

Pinkol

Well-known member
Buchów
0
Wk***ia mnie jak ktoś zarabia na historii czyjegoś życia.
Wk***ia mnie to, że na potrzeby filmu (czyli dla większej hecy, popularności, ostatecznie wynika ze dla hajsu) zmienia się tę historię.
Wk***ia mnie jak ktoś zarabia na samobójstwie Magika.
Wk***ia mnie jak film jest zakrzywioną rzeczywistością, czyli "opartym" na faktach gównem gdzie nie wiem jak było na prawdę.
I w końcu, wk***ia mnie ten film.
Co zrobić, żeby mnie nie wk***iało. Zrobić porządny dokument a nie fabularną historyjkę jedynie "opartą" na faktach, w której Kowalski wychodzi i nie wie co jest faktem, a co wymysłem.

Czy kogoś jeszcze to wk***ia? Czy tylko mnie.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Wk***ia mnie jak ktoś zarabia na historii czyjegoś życia.
Wk***ia mnie to, że na potrzeby filmu (czyli dla większej hecy, popularności, ostatecznie wynika ze dla hajsu) zmienia się tę historię.
Wk***ia mnie jak ktoś zarabia na samobójstwie Magika.
Wk***ia mnie jak film jest zakrzywioną rzeczywistością, czyli "opartym" na faktach gównem gdzie nie wiem jak było na prawdę.
I w końcu, wk***ia mnie ten film.
Co zrobić, żeby mnie nie wk***iało. Zrobić porządny dokument a nie fabularną historyjkę jedynie "opartą" na faktach, w której Kowalski wychodzi i nie wie co jest faktem, a co wymysłem.

Czy kogoś jeszcze to wk***ia? Czy tylko mnie.

Jak cie wk***ia proponuje 3 miesięczną przerwę od jarania i będzie lepiej^^.

A mnie Cieszy że ktoś w ogóle podniósł temat, że film zrobił jakiś sukces itd.
Że nie jestem jedynym, który lubi taką muzę. Jak myślisz że łatwo coś takiego zorganizować to popraw film^&^. POWODZENIA!!

A to że polak zawsze znajdzie coś żeby się wk***iać to tylko regułę potwierdzasz... .

ch*j tam co dobrego w przedsięwzięciu ważne żeby zawsze coś mogło wk***iać ?:)

Pinkol

Well-known member
Buchów
0
Chciałem właśnie pokazać co stoi za tym "sukcesem" jak ty to nazywasz.
Chciałbym żeby cieszyło mnie to że ktoś podniósł temat. Niestety okazało się że to podniesienie tematu ma niezłe podstawy komercyjne, czego powodem jest samobójstwo Magika. To nie jest tak że nie dostrzegam dobrych stron. Po prostu ciężko mi je znaleźć. Można przecież zrobić to po Bożemu :). Stworzyć porządny dokument, który będzie emitowany dla szerokiej publiczności w tvp1 lub zysk (nie mówię o całym dochodzie) przeznaczyć na jakiś szczytny cel czego przyczyną byłoby życie wybitnego rapera. Nie było by lepiej?

ps. Swoją droga z tą przerwą to się zgadzam :)

Ostatnia edycja:

Natural

Well-known member
Buchów
1
smutny film
podobala mi sie b gra magika
ogolnie fajnie oddali tamte klimaty ale kilku rzeczy mi w tym filmie brakowalo......

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
No morze masz racje z tym dokumentem, fajnie by było.

Ja też patrze na to tak:
- zrobisz coś z powiedzmy komercyjnie trafi to do większej części społeczności. Taki dokument mógłby być obejrzany tylko przez ludzi którzy sie interesują a tak szerzenie jakiejś tam kultury HipHop trafi do wielu laików.
- Ja to że mało było o paleniu np. odebrałem jakby po prostu chcieli pokazać że chodziło o muzykę, jaranie to ew tłem było ... .

Ciężko jest coś pokazać nawet filmem, to było ileś lat życia, iluś ludzi a trzeba było zrobić kilkadziesiąt minut i to jakoś oddać:)

Byłem i nie żałuje wydanej kasy za film i to jeszcze polskiej produkcji :)

G

gowna strugi

Guest
Wiele wątków w filmie zostało przekłamanych tylko po to by dodać dramaturgii. Jak dla mnie kupa zrobiona dla hajsu i fejmu, tylko po to by kolejne produkcje Rahima i Fokusa sprzedały się lepiej.
Wypwoiedz Kozaka RRX na temat "autentyczności" filmu :

http://www.cgm.pl/aktualnosci,25572,krzysztof_kozak_o_jestes_bogiem,news.html

oświadczenie mocne.. czuć, że połamał kilka długopisów przy tym. tnx Marmo...
choć się zarzekałem, to do kina wyjęła mnie z kanapy żona i żałuję trochę. Bo o ile Magik, a raczej jego teksty to klasa sama w sobie (i nie potrzebowałem do tego filmu...), tak za focusem, a tym bardziej za nieRuhimem nigdy nie przepadałem (i film to pogłębił...). A teraz jego wiejski ryj muszę oglądać wszędzie.
Doda już odhaczona, czas na featuringi z Gracjanem Rostockim + klip z Panią Barbarą, w stołecznych Złotych kut*sach oczywiście..

RG4L

Member
Buchów
0
Luuudzie, pomocy, mieszkam za granicą i nie mam dostępu do filmu, wie ktoś gdzie go można w sieci obejrzeć/ściągnąć? Szukałem, ale jak widać nie skutecznie. :zjarany:

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Teraz się obudzili wielcy fani Paktofoniki bo obejrzeli film Jestem bogiem :lol3: Sam nie oberzałem jeszcze i narazie jakoś mnie do tego nie ciągnie. :freak:

Pozdrawiam :yeahh:

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Pamietam smierc Magika, Bylem na koncercie, ksiazki nie czytalem bo nie przepadam ale na film musialem sie pofatygowac.
Film dobry jak na polska rezyserie, gra aktorska rowniez.

Tyle na temat filmu...

Jedyne co mnie wk***ialo to banda lebkow przychodzacych na seans 15-16 lat.
ku**a jak oni moga znac te klimaty??

I tylko slyszalem opinie ale ch***wy film, nie wiem o co chodzilo.
Gdyby gowniaz sluchal tej muzyki zaraz jak wchodzila na polki to by wiedzial.
Wiedzail by rowniez o tematyce tej muzyki bo to byla klasyka

rebeliant

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja swoja opinie już dodałem ale dodam coś jeszcze, że zrobił się taki drugi boom na Pfk. Przepraszam za wyrażenie ale to tak jak by Magik przeżywał drugą śmierć. Ilość sprzedanych płyt dzięki filmowi wzrosła tak, że "Kinematografia" wróciła na OLiS. Zresztą wystarczy wejść na pewien, portal aukcyjny i zobaczyć ile jest teraz sprzedanych płyt Pfk a ile było wcześniej.
Kto regularnie kupuję i zerka w dział z Cd to może to przyczaić.
Ogólnie co ? Dużo nowicjuszy, którzy są wielkimi znawcami. A i jeszcze jedno, dla mnie zawsze będzie Magik z Kalibra.

pokurcz

Well-known member
Buchów
0
Po premierowej projekcji w moim kinie oklaski na stojąco. Pierwszy raz spotkałem się w kinie z taka reakcja publiki po obejrzeniu filmu.

Jeden z lepszych jak dla mnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół