akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jesus Doughter 2xfem

Wyszukiwarka Forumowa:

Boehmeius

Member
Buchów
0
Poniżej zdjęcia
Na listkach jest pełno jakichś dziurek:zombi: i nie wiem od czego
Nigdy nie widziałem żeby ktoś z forum uprawiał tą odmian więc wrzucam kilka fotek
Pozdrawiam:spalony:

Tutaj z bliska te dziurki... Nie wiecie od czego mogą one być?

:harvest:Jak myślicie kiedy kosa?

---------- Aktualizacja posta 14:14 ---------- Czas poprzedniego posta 14:09 ----------

Ponadto co zrobić aby topy były bardziej żywiczne lub po prostu cięższe?:jaraczz:

Tu jeszcze zdjęcie 2tygodniowych topków:

big skun

Banned
Buchów
0
jakies robactwo to wpie****a ale z tego co zauwazylem to sa pojedyncze liscie zatem nie masz co az tak bardzo sie przejmowac i wrzuc lepsze zdjecia bo kwiatow nie widac ona chyba dopiero zaczyna kwitnac wiec jeszcze trooooocheee:yeahh:

proktor#11

Member
Buchów
0
Przędziorki,kup coś na te paskudztwa , spryskaj roślinę i powinno być po problemie.

Placebo

Well-known member
Buchów
0
a bedziesz sluchaj pie****enia i kupywal ? przeczytal o moim wywarze z tytoniu na robactwo.. mialem dokladnie to samo i zniknelo :]

G

Gość

Guest
a bedziesz sluchaj pie****enia i kupywal ? przeczytal o moim wywarze z tytoniu na robactwo.. mialem dokladnie to samo i zniknelo :]

Jakiego pie****enia i jakiego kupowania :pl:. A myślisz, że tytoń to z nieba spadnie ku**a ? Ja stosuje środek na te kurestwa o nazwie DECIS, firmy BAYER. Kosztuje 9 zł za 2 x 5 ml ampułki. Jedna starcza na 10 l wody. Czyli z 2 ampułek zrobisz może outdoor na kolejne 5 lat. 9 zł to nie jest chyba dużo.

C

chimichurri!

Guest
Hello!

"Jesus Daughter" powiadasz ...zapodaj info na temat tej odmiany!
Jaki jest jej 'parent line' producent, gdzie ja mozna zdobyc! itd...

Ciekaw jestem czy to 'ghetto breeding' zaznajomionego growera czy moze jakis 'discontinued strain line' lub inna perelka ....

pozdrawiam i czekam na info.

peace'

S

sru

Guest
Hello!

Ciekaw jestem czy to 'ghetto breeding' zaznajomionego growera czy moze jakis 'discontinued strain line' lub inna perelka ....

peace'
ultimateseeds.com produkcja WARRa

Boehmeius

Member
Buchów
0
Hello!

peace'

ultimateseeds.com
takie info znalazłem w skilepie o niej:
Ta rośłina to krótko kwitnące, szleństwo o nieocenionych właściwościach medycznych. Tu trzeba spodziewać się sporych zbiorów jak i sporej proukcji żywicy. Uwaga na niespotykanie mocny i nietypowy aromat! Potwierdzoen właściowści uzdrawiające
THC= do 18%
Indica/Sativa = 50/50%
Czas kwitnienia = 8 tygodni
Zobaczymy czy ma te uzdrawiające właściwości:spalony:
I ciekawe czymu piszą, że krótko kwitnąca skoro niżej jest napisane, że czas kwitnięcia to 8tygodni, to krótko?

C

chimichurri!

Guest
Dzieki, tym razem dla 'autora' !
----------------------->

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Te dziurki to rzadne przędziorki, tylko małe silmaczki takie 0,5cm, poszukaj ich pod liścmi i na łodygach, ja spryskalem obficie asahi+magnus 200sc i pozbyłem sie tego, aczkolwiek wystarczy mechanicznie zablokowac wejscie slimakow, odgrodzic łodyge,i pozdejmoweac aktualne ktore sa na drzewie, wcale nie trzeba nic pryskac, szkoda kasy

Placebo

Well-known member
Buchów
0
ee żadne śliamczki tylko robactwo inne niż przędziorki.. ale nie ślimaki bo te zostawiają śluż i w zasadzie są do zauważenia chyba ,że okdryłeś jakiś gatunek albo znasz się na robactwie lepiej niż 90% forum to daj znać ^^ gadam Ci wywar z 4 fajek a 0,5 litra wody i krzaki są czyste na co najmniej 3 tyg ;)

Doobies

Well-known member
Buchów
0
proponuje przypatrzyc sie z godzinke na krzak na ktorym są dziurki, ładnie ślimaczki wpieprzaja roślinke, mówie o małych ślimakach takich okolo 1cm, jakos pod liściami mialem pełno a śluzu nie było, ja tylko neguje ze to są przędziorki a często takie rady są i ludzie są wprowadzi w błąd,

Przędziorki wyglądają tak:
przedziorek_roza.jpg

Zainfekowana roślina mniejwięcej tak:
sadownictwo-przedziorki.jpg

A zaatakowane liście maja takie przebarwienia:
dobroczynek_2.jpg

Placebo

Well-known member
Buchów
0
no wszyscy piszą o przedziorkach kiedy mają dziurawe planty.. przędziorki wypijają z nich soki a nie gryzą i żrą jak ślimaki. Ale ślimaki 1 cm ? nie spotkałem się jeszcze z Nimi.. :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół