nasiona marihuany

JEZUS BYŁ CZARNY!!

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Lol, macie problem wieku dojrzewania. Irytujący ludzi choć trochę myślących.Wypie****ać z głupotami na bravo.

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
1. Naucz się wysławiać.
2. Gówno mnie obchodzą twoje kompleksy na punkcie nastolatków, powinieneś wyrazac się z większym szacunkiem do wszystkich postów.
3. Nie jesteś bogiem za jakiego się uważasz.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Chlopaki.. temat o Jezusie a wy sie klucicie?

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Poprostu nie podoba mi się sposób wysławiania się towarzysza sleja, często jego uwagi są trafne ale moglyby byc przedstawione w inny sposób. Respect dla wszystkich! :salut:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Forma się nie liczy.

1. Naucz się wysławiać.
2. Gówno mnie obchodzą twoje kompleksy na punkcie nastolatków, powinieneś wyrazac się z większym szacunkiem do wszystkich postów.
3. Nie jesteś bogiem za jakiego się uważasz.

1. Brednie
2. Brednie
3. Brednie

korlic

Member
Buchów
0
Historie nastukawszy. Sleja topic w dobrym miejscu treść dobra, nie podoba się? wypie****aj.skoro nie podoba ci sie tresc tego topicu to nie udzielaj sie w nim bo bynajmniej nie podwyzszasz jego poziomu.. To by było na tyle.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Historie nastukawszy. Sleja topic w dobrym miejscu treść dobra, nie podoba się? wypie****aj.skoro nie podoba ci sie tresc tego topicu to nie udzielaj sie w nim bo bynajmniej nie podwyzszasz jego poziomu.. To by było na tyle.

Lubicie słuchać naiwnych kłamstw ? Proszę bardzo, ale eliminowanie szczeniackich wkręt powinno być podstawą . Temat był w koszu, czemu znów jest tu ? Treść jest zmyślona i to w sposób przechÓjowy. Nie mam zamiaru podwyższać poziomu gówna.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
korlica oto twoja wlasna adaptacja: :wink: :p

47.jpg

jest znami w piwni, pilnuje planta :geek:

vokus

Well-known member
Buchów
0
motyw jak z how high:D:D może jarałeś szczątki chrystusa :bounce:

korlic

Member
Buchów
0
OO mój Jah :) Hehe zgadnijcie w jakim stanie go rysowalem :]:]:]

R

Rider

Guest
hehe za***ista przerubka tego obrazu ;]
zawsze lubie podpowiadac wiec podpowiem tak wydrukuj jakiegos ladnego lolka i wklej w miejsce wersji atrametowej ;]
Jezusowi z gory pewnie sie to podoba ;] byc moze jaral ;]

L

Lord_Dariusz

Guest
mi sie dzis wkreciło że jestem astronauto na ksieżycu i tak chodzilismy w stanie niewązkosci mowioc przez radio instrukcje

Buchów
0
propo tripow po jaraniu - wole hasz od marihuany i sobie go dosc czasto ostatnimi czasy popalam. no i ostatnio - spalilismy sie w lesie, a nastepnie poszlismy na osiedle z kumpela by zaspokoic gastrofaze. siedlismy sobie grzecznie na lawce z prowiantem... ja sie rozgladam, WSZEDZIE postPRLowskie bloki! ludzi mowia po rosysku, a na wszystki napisy cyrylica oO.
ja: eee... pul, jestemy w moskiwe!
pul: brech brech brech.
(tu wyjasnienia i dowody na to ze jestemy w moskiwe).
ale to bylo mało. w sumie pierwszy taki film po roku palenia, mniejsza. nastepnego dnia, indoor, 1,5g 2osoby (mocnego sk***iela)... no i spalilismy, bk, ale czas do sklepu. poszedlem sobie, stoje przed sklepem i na moich oczach napisy znow zaczely przechodzic w cyrylice. ludzie nagle znow po rusku zaczeli gadac, nawet do mnie podszedl lepek i cos gadal po rusku do mnie xD okazalo sie ze chce peta. dostal... po drodze do domu WSZYSTKO bylo ruskie, samochody to same lady i wolgi byly, nawet snieg byl ruskli :)
oczywsicie gdy wrocilem do domu film mina. niestety :) //dodam ze sie nie ucze rosyjskiego :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół