nasiona marihuany

Jogurt haszyszowy

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Hyhy metodę tą od razu sprawdziłem gdy to usłyszałem i powiem wam ze efekt jest Wyje**** ! :p ! haha moi zdaniem po zjedzeniu 1g haszu z jogurtem poczulem sie lepiej jakbym spalil sam 0,5g ( a nasz hasz na pomorzu jest po prostu monstrualny). A WIEC OPISZE TEN SPOSÓB !!

Kup jogurt9wedle wlasnego uznania) :p i oczywiscie musisz siec 1g haszu ! :p ! mniam

Caly sekret to jest to,że musisz skruszyć grudę na łyzeczke od herbaty i polac hasz olejem zwyklym do smazenia tak tylko zeby go przykrywal nie zeby nasiaknal !!
cierpliwie podgrzewaj od spodu zeby zaczelo bulgotać i wrzuc do jogurtu starannie i mocno wymieszaj !!!!(haszysz skrusz dosc drobno)

SMACZNEGO i ostrego fazowania !! :p hehe

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Smak za***isty ;) zalezy od miejscowego haszu my na pomorzu mamy marok taki lekko miętowy zapaszek z drugiej strony ma mocno stezony zapach przypominajacy rosline z ktorej byl wyrabiany - extra rzecz sprubujcie POLECAM

L

lru

Guest
Potwierdzam! Mocne i przyjemne doznania, zero ociężałości.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mozna jeszcze dac ok 1 g haszu na patelnie i zrobic olej (hasz sie rozpusci, a zwykle budy nie ) i ow olej wlac do jogurtu albo mlega i jazda na caly dzien ;]

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
polecam jogurcik haszykowy w 100% ostatnio sobie na 3 os ok 3g haszu w olojeu rozpuscilismy i do jogurtu..haszyk z jogurtem rabarbarowym smakowal pierwsza klasa...faza wkrecila mi sie juz jakos po 10-15min i ladne napady smiechu sie wbijaly...bomba nie za mocna do ogarniecia akurat pozytiw full, troche inna od palonej hm na pewno nie zamulajaca...

faza nie wiem ile trzymala po potem dopalalem jointami

jedyny problem, co na pocatku nie jest problem a przyjemnoscia to odbijanie sie haszykiem...po paru h odbijania nie jest to potem juz przyjemne hue dobrze czyms zajesc...

[ Dodano: 2006-09-10, 19:18 ]
aha i na oczy siadalo mocno chyba, bo niezwykle byly ociezale hm

R

rrybek

Guest
róbcie odrazu z 5g, to jest pożądany efekt :tongue: z 1g to mało klepie. Ja robiłem w maślance :king: za***isty smak no i bania troche trip w głowie. Pozdro

MamTymbarka

Well-known member
Buchów
0
eloo. Sorry że odkop ale nie chcę zakładać nowego. a więc czy jeśli by sie dało około 0.5g suszu do takiego jogurtu klepnelo by cos? albo jerst jakis przepis na jakas szame gdzie z 0.5 g pokopie cos? normalnie 2 buchy ze szkla mi starczaja ;] pozdro:zjarany:

Ahmed92

Well-known member
Buchów
0
eloo. Sorry że odkop ale nie chcę zakładać nowego. a więc czy jeśli by sie dało około 0.5g suszu do takiego jogurtu klepnelo by cos? albo jerst jakis przepis na jakas szame gdzie z 0.5 g pokopie cos? normalnie 2 buchy ze szkla mi starczaja ;] pozdro:zjarany:

spal to lepiej

MamTymbarka

Well-known member
Buchów
0
chciałbym probowac zjesc, bo dłuzej trzymie i wgl. a wiec jest cos takiego ? słyszalem ze kanapki gdzie topki rozupszczaja sie na serze . prawda?

D

delete

Guest
chciałbym probowac zjesc, bo dłuzej trzymie i wgl. a wiec jest cos takiego ? słyszalem ze kanapki gdzie topki rozupszczaja sie na serze . prawda?
Maslo zrob!!!! za***iste! ja z200gr masla robie 40 ciastek, dla mnie. i po wieczornym niejaraniu 1 styka. Po 3 nie oddycham...
yo

MamTymbarka

Well-known member
Buchów
0
ale , na masło trzeba mieć troche palenia. ale ch*j . :zjarany: buch leci

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół