• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

joint sie za szybko jara i krzywo

Wyszukiwarka Forumowa:

majeranektenpoprzedni

Well-known member
Buchów
0
mam problem z paleniem :( nie chce zabierac zawsze ze sobą puchy albo wiadra :D lufa tez mi nie odpowiada i wole lolki wygodniejsze poreczniejsze i mniej przypalowe no zreszta wiadomo ale tu pytanie dla wielbicieli jointow albo bluntow( lisci nie mam niestety) jak robic lolki albo nabijac w pustą faje ziele (czyste) zeby sie nie palilo tak szybko i zeby sie rowno tez spalalo :D bletki mam ale takie malutkie z 4cm to odpada. Dosypac tam czegos mokrego wymieszaac zmielic?? Dodam ze palonko ladnie rozdrobnione i suchutkie prosze o pomoc, nagrodze buchem z obu stron :D i sory jak byl taki temat ale nie znalazlem a na chwile obecną to dla mnie wazne :/

e:
W skrócie!
chodzi tak jakby o to zeby bletka sie tak szybko nie spalala i cos mi podpowiada zeby to ubic ale czy wtedy nie bedzie sie wolniej jarac stuff? i bedzie odpadywal nie do konca spalony??

G

Gość

Guest
Ubij mocniej, możesz użyć do tego ołówka lub czegoś w tym stylu. :)

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Kup sobie jakiś grinder, po 7 zł chodzą, wtedy będziesz mógł rozdrobnić sobie na miał drobny niczym tabaczka :)
Oczywiście technika też się liczy, gdy kręcisz staraj się jak najlepiej ułożyć ziółko w bletce żeby cała została wypełniona bez żadnych ubytków bo wtedy joint będzie się łamać i giąć. Praktyka czyni mistrza :)

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
1. dobrze skrusz ziolo
2. dodaj tytoniu, podtrzymuje ogien i nie pozwala za szybko sie spalac
3. zawin bletke najszczelniej jak mozesz
4. resztke wsyp od gory
5. od gory ubij papierosem (filtrem), postukaj batem o cos twardego zeby towar w bletce przesunal sie jak najblizej filtra

zarodnik

Active member
Buchów
0

najwazniejszy moment to ten, w ktorym musisz zawinac bletke pod filterek.<joint>

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja moge polecic z praktyki OCB blety jedne z najlepszych do marihuanenn with tytexem or not.

OCB czarne prawie wszedzie kupisz, a srebrne są idealne do slimów(jak umiesz dobrze zwijac to otulisz zawartosc prawie 2 razy bletka to moze byc powod tez dlaczego sie krzywo pali) jak dobrze skrecisz i dobrze ubijesz to sie jara dlugo.

Osobiscie znam typa ktory jak upie****i gibona to sie jara z pol godziny i wszyscy mają dosc, ale ja jakos tak nie krece <lol>

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
yyy, to co najmniej obleśne..

żojnt pali się wolniej na sklejeniu, wystarczy lekko ogrzać blanta nad zapalniczką, zwracając szczególną uwagę na okolice tutki i pasek kleju (poślinione miejsce), wtedy klej wyschnie, bletka się skurczy i po problemie

czasami wystarczy też po prostu wolniej i mniej łapczywie ściągać buchy..

no racja ale jak gosc ma jakies smieszne bletki z lidla ktore maja 4 cm (z czego 1,5cm zajmie filterek) to nie ma co sie dziwic ze narzeka ze za ktotko sie pali.

Musisz sobie kupic dobre bletki, OCB super slims (sa jakies slow burning- czyli powolne spalanie). Napewno zmieni bletki i bedzie wszystko normalnie.

A co do ogrzewania to faktycznie zawsze lepiej pogrzac z 30 sek nad ogniem.
A najlepiej jak lezy sobie pare godzin i czeka. I mowi spal mnie! spal mnie ! :D

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
po pierwsze trzeba umiec jarcolic lolki bo nawet jak ja bym ci skrecił a ty bedziesz jarał jak "nienajarany z rury" to jak bys nie sturlał i tak sie krzywo bedzie palił.
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba pisałes o nabijaniu w gilze - głupota do potęgi duzo lepiej z krótkiej blety ale i tak w wiekszosci sa tak jakby bardziej papierowe:lol3: inaczej sie pala sa i tez takie długie kiedys jakies zygzagi miałem i padaka normalnie bletka jak ze szlugi lipa po całosci
najlepsze jak dla mnie złote smokingi z czerwonym kółkiem i czarne ocb
skruszyc najlepiej w kruszarce zeby przy kruszeniu w palcach nie pozbijac
ja praktycznie zawsze dodaje tytexu tak z cm papierosa <palacz tytoniu
>
filterek biore najczesciej z paczki szlugów sa 4 idealne zakładki pod wieczkiem(2) i na spodzie(2) ale i ze zwykłej kartki z zeszytu sie robiło
rozłożyć równo baczke na blecie włożyć filterek i sturlać i skleic
jak nie weszło wszystko dosypuje, zwijam koncówke lekko i trzymajac za nia macham batem celem ubicia miejsca gdzie jest najgrubszy potem uderzam druga stroną tzn od filterka w zegarek celem dalszego ubicia i wyrównaniu gestości <nieraz trzeba przyjarac bletke przy tipsie bo wystaje i amortyzuje ubicie>
no i czas na odpalenie odpalaj zwykłą zapalarka ja rozpalając wale mocne b.krótkie <cwierc sek cmokniecia potem normalnie> lubie jak ogien idzie <shiza>
no ale nawet tak zwiniety moze czasem z którejs strony sie wolniej czy szybciej spalic np jakias przeoczona łodyżka czy pali sie z kims co ciągnie jak z fify po 6 sek na macha bez sens głupota -mówi"daj dwa maszki" daje mu a on dwa takie wyrwipłuca ze ja bym z tego zjarał sobie najbidniej 10 chmurek ale 'osły' nie czaja
i atak jak pisałem gdzie sie za szybko wypala trzeba naprawic <po takim 'ośle'> ja poslinionym palcem nawilzam bletke gdzie zar doszedł za daleko chyba ze bat poszedł bokiem to tylko siano od dila to trzeba co raz przypalac niedopalona strone- i nawilzac ale i tak dosypa która zle sie rozłożyła po bacie sie nie wypala i nie bedzie sie normalnie jarał
ale dałem wykład mógłbym pisac o lolkach godzine i wiecej co sie kręciło kiedys jakie wynalazki teraz klasyk aby ładny i smaczny:jaraczz:

a z podpalaniem<ogrzewaniem nad ogniem> to ja ostrożnie w sumie rzadko kiedy nawilżając klej na blecie czesto robie to naslinionym palcem nie jęzorem po prostu jest gotowy do palenia jak wszystko robie sam np w wieczora do poduchy to z zamknietymi oczami moge palic całego i wiem ze sie dobrze spali nawet sekunde po sklejeniu bez ogrzania ale jasne ze mozna ale bez przesady, jak siedziałem w holandii to troche osób przygrzewało ale ja sram na to

Ostatnia edycja:

dymczar

Active member
Buchów
0
szczerze mówiąc dziwny problem. Ja bym raczej obstawiał mniejsze buchy ściągać. A co do kręcenia i odstawiania gibona na pare godz :D zawsze tak robie hehehe jak kręce to już jaram,a tak na marginesie kup małe bonio i po sprawie

the-smoker

Banned
Buchów
0
qrwa narwij se liści , trawy z dworu ablo torebke tytońiu i se potrenuj ja ***ie :LOOL:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół