- Buchów
- 0
mam problem z paleniem nie chce zabierac zawsze ze sobą puchy albo wiadra lufa tez mi nie odpowiada i wole lolki wygodniejsze poreczniejsze i mniej przypalowe no zreszta wiadomo ale tu pytanie dla wielbicieli jointow albo bluntow( lisci nie mam niestety) jak robic lolki albo nabijac w pustą faje ziele (czyste) zeby sie nie palilo tak szybko i zeby sie rowno tez spalalo bletki mam ale takie malutkie z 4cm to odpada. Dosypac tam czegos mokrego wymieszaac zmielic?? Dodam ze palonko ladnie rozdrobnione i suchutkie prosze o pomoc, nagrodze buchem z obu stron i sory jak byl taki temat ale nie znalazlem a na chwile obecną to dla mnie wazne :/
e:
W skrócie!
chodzi tak jakby o to zeby bletka sie tak szybko nie spalala i cos mi podpowiada zeby to ubic ale czy wtedy nie bedzie sie wolniej jarac stuff? i bedzie odpadywal nie do konca spalony??
e:
W skrócie!
chodzi tak jakby o to zeby bletka sie tak szybko nie spalala i cos mi podpowiada zeby to ubic ale czy wtedy nie bedzie sie wolniej jarac stuff? i bedzie odpadywal nie do konca spalony??