--->Joint<---

Wyszukiwarka Forumowa:

Mr. Cannabiz

Banned
Buchów
0
Z ilu gram da sie skrecic jointa?? czy 0,5 wystarczy czy lepiej z jednego? :silent:

P.S Co sie stanie jesli bym w ziol 1 g na 1 osobe na pierwszy raz? czy to wystarczy??

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
jestes na forum od kilku dni i juz zasmiecasz...
przemysl swoje postepowanie i ku**a MAC poczytaj zanim zaczniesz zadawac glupie pytania.
Jak juz na pewno chcesz jarac to na 1 raz polecalbym lufke.

R

Raz

Guest
Mr. Cannabiz napisał:
Z ilu gram da sie skrecic jointa
jak umiesz to możesz nawet z dupy skręcić
Mr. Cannabiz napisał:
P.S Co sie stanie jesli bym w ziol 1 g na 1 osobe na pierwszy raz?
nie był byś w stanie nawet pełzać :puker:
nastąpi wtedy przepalenie

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Z ilu gram da sie skrecic jointa?? czy 0,5 wystarczy czy lepiej z jednego?

dzisiaj palilem 0, 5 na 2 i mnie dosyc koplo

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
16
Ja jakiś miech temu paliłem bata z 0,5 g na dwóch, przepaliłem się... Hehe, zdarza się, w sumie sprzęt był bardzo mocny jak na normy obowiązujące na moim zadupiu.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
.::ARKAN::. napisał:
widziałem jak kolesie palili 40gr jointa..
to bylo na waytoomany.com :D niezle to krecili najpierw. taki joincik bylby dobry na imprezy kazdy dwie chmury jesli sprzet dobry i ze 30 osob fazuje ;P
Z ilu gram da sie skrecic jointa?? czy 0,5 wystarczy czy lepiej z jednego? :silent:

P.S Co sie stanie jesli bym w ziol 1 g na 1 osobe na pierwszy raz? czy to wystarczy??
o ku**a gdy pierwszy raz chcesz rozpalic ziolko najpierw wbijasz na cpunskie forum i studiujesz pytasz i w ogole? greetz.

P

projektant

Guest
0,5gr to bezproblemu dodaj troche tytoniu(jak niepalisz fajków to nawet lepiej kopnie) żeby było z czego skręcić i do przodu! :queen:
pzdr

J

Jazzmad

Guest
projektant napisał:
0,5gr to bezproblemu dodaj troche tytoniu(jak niepalisz fajków to nawet lepiej kopnie) żeby było z czego skręcić i do przodu! :queen:
pzdr

jak nie palisz "fajków" to stanowczo nie dawaj tyteksu do jointa .... jest gorszy smak i bardziej gryzie w gardziel

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
Jazzmad napisał:
jak nie palisz "fajków" to stanowczo nie dawaj tyteksu do jointa .... jest gorszy smak i bardziej gryzie w gardziel

i do tego kreci sie w glowie jak wezmiesz wiekszego buha a jak dodasz za duzo tytexu to moze sie to skonczyc pawiem :puker: nie polecam lepiej skrec se czysciocha z grama :thumright: :thumright:

M

majdan_1992

Guest
;/

Jointa mozna krecic nawet z mniej niz 0,5 g , poprostu robisz cieniutkiego slima .
No i jeszcze trzeba wogóle umieć kręcić . :D

bejos

Well-known member
Buchów
0
na 1 raz najlepiej z lufy palic:p
jointa jak skrecisz to wszystko zapewne ci wyleci pozatym nie sadze zebys sie zbakal bo zazwyczaj na 1 raz dilerzy daja zamiast np 1 sztuki 0,3g no bo kto poczatkujacy wie jak 1g wyglada?:p

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1

o ku**a czytajac wasze wypowiedzi o tytoniu omal sie nie poplakalem ze smiechu...

tytoniu w joincie wogule prawie nie czuc(jest tam po to zeby lepiej joint sie palil) a jak masz takie hojowe palenie to polecam dawac tyton, bo tyton wtedy powodoje ze dym jest bardziej lagodniejsze i mozna brac za***iscie duze buchy... widac ze Jazzmad, wogule jointow nie palisz to nic nie pisz na ich temat......

1

1tathc

Guest
Shogo napisał:
Cytat:

o k****** czytajac wasze wypowiedzi o tytoniu omal sie nie poplakalem ze smiechu...

ja akurat sie zgadzam z Jazzmad'em

Shogo napisał:
tytoniu w joincie wogóle prawie nie czuc

ja tam czuje i nie pale lolków z tytem

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
to najwidoczniej krecisz za luzne jointy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół