akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

jointy

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Buahahah jaki ziomek jak mzoesz palic przed klasówką? nauczyciel cie nie wywąchuje? :D ja zawsze pale tak ze jestem upewniony ze nikt mi nie przezkodzi wtedy wpadam w takit rans palenia :D

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z poloweczki i jednego szluga robisz za***istego baciszka

Pseudojointy, stosunek zioła do tytonu wynosi jakieś 1:3. Przy paleniu czujesz troche konopie ?

Byczek

Well-known member
Buchów
0
kaczor20 napisał:
Buahahah jaki ziomek jak mzoesz palic przed klasówką? nauczyciel cie nie wywąchu*? :D ja zawsze pale tak ze jestem upewniony ze nikt mi nie przezkodzi wtedy wpadam w takit rans palenia :D
W szkole są najlepsze fazy :flower: Prawie na każdym wfie i na kazdej religii jestem za***any :p

Żeby nie bylo OT to ja nigdy jointa nie palilem bo szkoda troche dymu :p Ale w tym sezonie po zbiorach musze sprobowac :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Szkoda dymu ? Paląc jointa na dwóch marnujesz praktycznie tyle samo co przy fifce.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
joincie palisz papier ktory pod wplywem twojego bucha marnoje ziele, a tak jak se go odpalisz i polozysz to owszem ubedzie ale nie tak duzo.

freeman

Well-known member
Buchów
0
Kocham lolki. Nie lubie i nie preferuje fify.
Palilem lola z haszem w holandii. Mocno mi sie nogi po nim ugiely--tylko tyle powiem.

KrentGramBlant

Well-known member
Buchów
0
jak sie pali z fify to dym jest bardzo goracy przez co boli gardło a jak sie pali pysznego lolka to temp dynu jest optymalna i najlepiej spala sie thc

wiec morał taki trzeba jarać grube Gibczaki

pozdro KGB :queen: :queen:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lolki sa najlepsze :queen: a na koncu za***isty szocik :queen: :pr:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Po pewnym czasie, dochodzę do wniosku, że lolki miękną przy fifce. Opalić lufę, na następny dzień to błogosławieństwo, a faza inna niż po samej trawce.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale lolek to zawsze lolek...!! :pr: wieksza"radosc"z palenia i lepsze hity leca!!w fifce mozna opalic lufe a z lolka mozna sobie walnac szota!!ja jaram z tego i z tego...

KrentGramBlant

Well-known member
Buchów
0
ja jaram z wszystkliego a najczesciej czyli codziennie lolka a przy okazji jakiejs wiekszej to bonio a fifka od czasu do czasu

Lupin

Active member
Buchów
0
zs gory sorki za OT ale co to jest szot? :scratch:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe :smurf: gdy masz koncowke lolka to odwracasz go na drugas strone(czescia palaca sie do buzi) przyslaniasz rekami z obu stron i dmuchajac drugiej osobie!!druga osoba sie nastawia i wciaga taka chmure!!taka chmura jest w ch*j mocna i duza :thumleft:

freeman

Well-known member
Buchów
0
Shoty nie koniecznie na koniec jointa!!!!!
Moj kolega zwlaszcza sie bardzo denerwuje jak mowimy ze jest koncowka wiec moze jakies shoty :::)))). Znamy jego reakcje wiec sobie zarty robimy zawsze. Mozna robic shoty nawet przy polowie bacika, a efekt ten sam bedzie.
Peace

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół