akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

jointy

Wyszukiwarka Forumowa:

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
freeman napisał:
Shoty nie koniecznie na koniec jointa!!!!!
Chyba każdy lubi shota sciągnąć. Za***iste spotęgowanie fazki...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no ale przewaznie robi sie na koniec:p. szot to tak jak male wiadro :cheers:

KrentGramBlant

Well-known member
Buchów
0
ja kreciłem z juicy jays ciekawa cprawa ale moim zdaniem nie ma to jak OCB :D pozdro

freeman

Well-known member
Buchów
0
Wiem ze shotki przewaznie na koniec ale pisalem tylko o zdAniu mojego kolegi.

Co do bibul Royal Blunt to tak krecxilem z nich kilka razy. To prawda klej w zasadzie nie ma bo sa zrobione z naturalnego liscia tabaki. Polecam nie wyjmowac z folii az do czasu ostaniego uzycia. Wtedy bletka jest bardziej mokra i latwiej sie kleji. Smak nie zapomniany na zawsze!!!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
to to samo, tabacco - tytoń :|

Bito

Well-known member
Buchów
0
O royalblunt juz gdzies pisalem...sa swietne :]...koszt umnie 3zl...mozna zwinac przy uzyciu rurki ktora jest w srodku...dodatkowo sluzy ona wtedy za ustnik :]...mam na mysli opcje skrecenia i nastepnie dodania ziółka...1,5g wchodzi lekko :]

Bito

Well-known member
Buchów
0
No wiesz teraz tyle o policji na forum ze az strach ;P ...a serio to Łódź...praktycznie w każdej Traffice (sklepy z tytonie itp.) oraz Indii (jakies indyjskie pie****y. lufki, bongosy i bibuły)...

Pozdrawiam :]

D

Deku WhiteWidow

Guest
wdłg. mnie nie ma to jak joint, niema porównania z fifką [ OCB RULES ] hehe

POZDRO ! :jocolor: :thumright:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja lubie z tego i z tego!!fifka ma ten plus ze mozna sobie ja puzniej przepalic i mozna sobie np z polowki zrobic 5 nabic z tytexem i spalac w ruznych odstepach czasu!!a lolki-fakniej sie pali, leca lepsze chmury, i mozna wspomniane wczesniej szoty walic!! :jocolor:
i ruznie takze bywa bo czasami niema bletek pod reka albo fifki i trzeba sobie jakos radzic :santa:

Ż

żółf

Guest
BATY RULES jak sie dobrze skreci to sie niemarnuje. i trzeba go wysuszyc po skreceniu bo slina zostaje i jest mokry w tym miejscu i sie niespala rowno. O C B.>< ja najczesciej krece jeffy(slimy jak kto woli) cienkie i wlascieewie bez tytoniu(odrobina zeby sie lepiej plailio) i za***iscie klepie i smaczek jest ganji oczywiscie.

M

Melckor

Guest
Ja u siebie w miescie, mam sklepiek z bongami,tytoniem, fifkami tip, i tam sa super bletki Bob merley takie masywne fajnie sie z nich kreci takiego lolka z 1,5 g xD moooc

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół