• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jonizatory Powietrza

Wyszukiwarka Forumowa:
A

asics

Guest
Witam Was Wszystkich

Chcialem Was poprosic o wypowiedzenie sie nt Jonizatorow powietrza ktore polecacie jakie modele sa najlepsze najlepiej jakbyscie dali jakis link do tego (link do produktu z allegro czy cos takiego).... bo naprawde niewiem jaki mam kupic bo u mnie zapach jest intensywny boje sie ze sasiedzi wyczuja niewiem co robic... moje drzewka sa w pokoju nie box wiec bedzie trudniej maskowac zapach zreszta sam niewiem a na allgero sa rozne rodzaje jonizatorów moim zdaniem nie ma zbyt dobrego wyboru poprostu chcialbym kupic dobry zeby byl wydajny

a tak na deser chciałem sie zapytac czy wskazany jest nawilzacz powietrza ????zeby nie bylo powietrze zbyt suche ??? czy wystarczy jak paruje woda z podstawkow spod doniczek....

czekam na Wasze wypowiedzi
pozdrawiam

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
na vegu mozesz spryskiwac liscie woda, a na flow wilgotnosc powinna byc nizsza

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Taki jonizator nie starczy dla nawet średniej hodowli (5-10 roślin). Usuwa on pewna cześć zapachu, ale nie można polegać tylko na nim.

A jak kupować to polecam te za 74 ziko z allegro. Inne to pic na wode a nie jonizatory.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół