• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Już flush?

Wyszukiwarka Forumowa:

truemop

Member
Buchów
0
Już flush? + nierówne dojrzewanie topów

Podlewam rośliny Canna terra flores i nie wiem, czy już robić im flusha, gdyż dochodzą one dość nierówno (są zauważalne różnice w etapie kwitnienia topów w obrębie krzaka, czy to normalne?). Robić flusha? Jeśli tak, to czy wszystkim krzakom?
Oto one: https://www.forum.haszysz.com/solarr/thumbnails-11948.html
W nazwach plików AM to Automazar, TD to Think Different, wszystko automaty. Numerki to kolejne roślinki (zdjęcia posegregowane: cała roślinika, parę jej topów, kolejna cała roślinka, jej topy itd.)

Ostatnia edycja:

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
Podlewam rośliny Canna terra flores i nie wiem, czy już robić im flusha, gdyż dochodzą one dość nierówno (są zauważalne różnice w etapie kwitnienia topów w obrębie krzaka, czy to normalne?). Robić flusha? Jeśli tak, to czy wszystkim krzakom?
Oto one: https://www.forum.haszysz.com/solarr/thumbnails-11948.html
W nazwach plików AM to Automazar, TD to Think Different, wszystko automaty. Numerki to kolejne roślinki (zdjęcia posegregowane: cała roślinika, parę jej topów, kolejna cała roślinka, jej topy itd.)

za szybko jeszcze włoski nawet nie brązowieją

truemop

Member
Buchów
0
No właśnie niektóre brązowieją, a niektóre nie. Chyba że to ma być ciemniejszy odcień.
Czy one mają jeszcze bardziej zbrązowieć niż topy ze zdjęć poniżej?
powiększ jak nie widać

Ile mniej więcej im dajesz do ścinki?

G

Gość

Guest
Człowieku, przecież te włoski są białe, topy nie napuchnięte, o jakiej kosie ty mówisz. Ja bym jeszcze poczekał ze 1,5 , MAX 2 tygodnie.

truemop

Member
Buchów
0
Chciałem się dowiedzieć ile jeszcze do kosy, żeby wiedzieć czy dobrze że robię im już flusza. 1,5-2tyg to tak optymalnie, dzięki za odpowiedź

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
za dwa/trzy tygodnie rób flusha bo jeszcze mnóstwo przezroczystych trichomów

truemop

Member
Buchów
0
dajecie mi trochę sprzeczne rady, więc postanowiłem jednak robić flusha i czekać aż roślinki dojdą bez lania nawozu. zamówiłem już sobie lupę, więc może wyłapię dobry moment.

nikt nie wie czy to normalne, że te topy dochodzą nierówno? nie wiem czy czekać aż wszystkie będą gotowe, czy wcześniej ściąć bo niektóre mogą być przejrzałe

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
za wcześnie,

w jakim wielu zaczęły kwitnąć TD?

dajecie mi trochę sprzeczne rady, więc postanowiłem jednak robić flusha i czekać aż roślinki dojdą bez lania nawozu. zamówiłem już sobie lupę, więc może wyłapię dobry moment.

nikt nie wie czy to normalne, że te topy dochodzą nierówno? nie wiem czy czekać aż wszystkie będą gotowe, czy wcześniej ściąć bo niektóre mogą być przejrzałe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół