nasiona marihuany

Jutro będę palił pierwszy raz...

Wyszukiwarka Forumowa:
B

Bootlicker

Guest
Witam :)
Jutro mam zamiar palić ziółko pierwszy raz :) Co możecie mi poradzić? Będę palił 0.5 grama z kumplem. Czy to aby nie za dużo na pierwszy raz? Jak znacie jakieś stronki dla początkujących palaczy to podajcie :) Jak był taki wątek to sorki, ale szukałem i nic nie znalazłem. Z góry dzięx za info.
Pozdro :)

Dębal

Active member
Buchów
0
0,5 to nie duzo ale jak na pierwszy raz to nie wiem ja pierwszy raz sciagnelem 5 chmur i niezle kopnelo i byl babana na twarzy :mrgreen:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Haha... ile ty masz lat? Pal na maksa ile mozesz najwiecej. Niz ci sie nie stanie. Spalcie ta polowke calutka do czysta. A najlepiej skolujcie bletke, zmieszajcie z tytoniem jakims i skreccie. W joincie najlepsze buszki wychodza.

olo

Well-known member
Buchów
0
!!!!

pol grama to za malo najlepiej zeby to bya jakas chemia z holandi to was z paralirzuje :) i bedziecie widziec rozowe slonie :)

Dębal

Active member
Buchów
0
kupcie sobie 1 kg i spalcie :mrgreen: az mi sie zachcialo jarac :wink:

B

Bootlicker

Guest
BiaLy_MiS napisał:
Haha... ile ty masz lat?

27 grudnia tego roku obchodzilem 16 urodziny :) Dzięx za porady chłopaki. Jak coś jescze się wam nawinie, to piszczie :)
Pozdro

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie pal zióka jak fajki tyko się głęboko zaciągaj odrazu do płuc i trzymaj dym jak najdłużej możesz to wykożystasz dodatkowe 20% thc które było w dymie a normalnie by się zmarnowało

olo

Well-known member
Buchów
0
!!!!!!!!!!!!!!

nie wierze :elephant:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
To masz 16 lat (wiecej odemnie) i takei glupie pytania zadajesz? KAzdy wie, ze ziolo to nie inne twarde scierwa. Tego nie przedawkujesz.

R

Rider

Guest
BiaLy_MiS napisał:
To masz 16 lat (wiecej odemnie) i takei glupie pytania zadajesz? KAzdy wie, ze ziolo to nie inne twarde scierwa. Tego nie przedawkujesz.
misku nie karzdy w mlodym wieku musi wiedziec tyle co ty :p :p
Bootlicker, pal smialo nie umzesz od tego, zeby sie nie powtazac to poczytaj jeszcze pare topikow z informacjami ogulnymi itp. zeby sie dowiedziec czegos wiecej, jak masz jakies pytanko to wal smialo nawet glopie i proste byle na temat :p

B

Bootlicker

Guest
Mam pytanko: bo ja i kumpel będziemy palić pierwszy raz. Jest gdzieś opis jak nabijac zioło do lufy? :D Z góry dzięx za info :D

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nabijaj mocno rób palcami kulki i je wpychaj do lufki mocno ale nie za mocno bo ubijesz beton ledwo będzie się dało ciągnąć i nie za lekko bo za pierwszym machem poleci ci kometa i 80% zioła się zmarnuje! ale za mocno trudno nabić a następnym razem najlepiej wejdz sobie na andegrand.pl i tam masz za***iste lufki ja mam 3 z tamtąd i są 2 razy grubsze i mieści się w nich tyle zioła jak 3 normalnych lufkach! pozatym mają fajne listki :D :D

Dębal

Active member
Buchów
0
a propo nie palilem jeszcze z lufki czy calą lufke nabija się ziołem czy tylko to górną cześć

[ Dodano: 2005-12-31, 19:05 ]
a propo nie palilem jeszcze z lufki czy calą lufke nabija się ziołem czy tylko to górną cześć?

Dębal

Active member
Buchów
0
ale to jak bedzie sie do srodka sypalo chyba..?

[ Dodano: 2006-01-01, 00:22 ]
czy moglby ktos zazucic jakies fotki jak nabic fifike albo jakies inne cuss :mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół