- Buchów
- 11
A ja głupi sobie ciągle wkręcałem, że te zioła palone w lufce powodują u mnie jakąś faze.Kanabinoidy sie tylko waporyzuje.
A może bimbrownik z niego i ma tani spiryt?Aceton. Tanio i szybko, na spirytus szkoda pieniedzy.
Swoja droga jwh210 jest slabe.
ile trzeba użyć rozpuszczalnika na te 30 gramów suszu? i czy jeśli dam np 40 g to efekt bd duzo gorszy?
A ja głupi sobie ciągle wkręcałem, że te zioła palone w lufce powodują u mnie jakąś faze.
A może bimbrownik z niego i ma tani spiryt?
100-800 razy mocniejsze od marihuany.
To jak palę z lufki skuna to czym się wtedy fazuje skoro thc, cbd,cbn nie ma prawa zadziałać gdy jest palone?Jesli sie lapiemy za slowa to gdybys spalil kanabinoidy calkowicie to zapewniam Cie ze bys sie nie nacpal bo by sie rozlozyly.
Ale śmierdzi, powoduje zawroty głowy i ogólne złe samopoczucie.Watpie ale nie zmienia to faktu ze aceton paruje szybciej.
to w końcu słabsze czy nie?Sila z jaka dziala na receptory nie jest niestety w tym przypadku adekwatna do mocy, wierz mi. AM2201 jest bodajze 2x slabszym agonista cb1 i cb2 od jwh210 a dziala duzo mocniej. A co do samego am2201 - tak chujowego kanabinoidu jeszcze nie palilem. Zabawka dla niewyzytych dzieci ktore chca sie po tanioszce nacpac. To juz jwh210 jest przyjemniejsze mimo tego ze ledwo dziala;-)
To jak palę z lufki skuna to czym się wtedy fazuje skoro thc, cbd,cbn nie ma prawa zadziałać gdy jest palone?
Ale śmierdzi, powoduje zawroty głowy i ogólne złe samopoczucie.
to w końcu słabsze czy nie?