• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jwh-210

• Autor wątku Usunięty 12614
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

BASF

Well-known member
Weteran
Buchów
6
90% kannabinoidow ulega rozkladowi termicznemu a tylko 10% sie waporyzuje wchodzi w kontakt z blonami sluzowymi i ma szanse zadzialac.

Tez czytalem o 30% ale to srednia wiec zalezy od temperatury. Blony sluzowe a pecherzyki plucne to nie to samo.

Czytałem że przy paleniu marihuany jest dostępność 30%, a przy jedzeniu 100%, czy o tym samym mówię?

100% biodostepnosc jest tylko przy podaniu dozylnym.

Jest metabolizowane przez watrobe i do krwi trafia w postaci CBD przez co faza jest duzo ciezsza. Trwa tez dluzej.

Mozliwe ze czesc jest metabolizowana, na pewno nie calosc. Im szybsza droga podania tym krocej dziala zwiazek i tym bardziej uzalenia.

Makumba123

Member
Buchów
0
Jak odróżnić marihuanę od spice?

Tak jak w temacie.
Bo dałem koledze 30 zł on poszedł i mi kupił i spaliliśmy ale za cholerę nie jestem pewien czy to nie były jakieś dopalacze.
Jak to rozpoznać?
Z wyglądu jak widać podobne to jest do siebie.
A no i było to zmieszane z tytoniem... to nie wiem.
Wiem że faza była lipna (aczkolwiek padłem z krzesła po 1 buchu) albo to ja nie umiem się zaciągać. No rozumiem jeśli to był majeranek, cukier, piasek czy cokolwiek, ale za nic nie chciałbym palić tego shitu ;s

freeq

New member
Buchów
0
jak cie mocno telepło to to były dopalacze raczej ale jak słabo to nie wiem. dopalacze są mocne i nie mają prawie smaku. dopalacze nie wyglądają podobnie do zipa bardziej cos typu majeranek

Makumba123

Member
Buchów
0
no a to miało strasznie mocny, ostry smak i ostry zapach , drapało w gardło.
Może i padłem po 1 buchu z tego krzesła ale ogólnie to faza była lipna, mała euforia, jeść się za bardzo nie chciało, byłem bardzo przymulony i nie ogarniałem co do mnie mówią (tzn zrozumiałem jak wolno mówili albo powtórzyli). Dodam , że oblałem się coca colą. Trochę jak po alko. W klawiaturę na komputerze nie trafiałem tak świetnie jak na trzeźwo . To normalne przy MJ?

doniwanesko

Well-known member
Weteran
Buchów
6
ja mysle ze ty paliles spice, ile cie trzymala bania?

freeq

New member
Buchów
0
a jeszcze jedno po jakim czasie cie skopało bo jak jakies więcej niz 5 minut to to był spice

freeq

New member
Buchów
0
wydaje mi sie ze mógł byc to spice bo ja tez czułem sie jak pijany ale mnie skopało gdzies po 7 minutach

Makumba123

Member
Buchów
0
wydaje mi sie ze mógł byc to spice bo ja tez czułem sie jak pijany ale mnie skopało gdzies po 7 minutach
No to już nie wiem. Skopało od razu a też tak niby pijany byłem, ale to zupełnie inna faza.
Dopalacze nie mają smaku słyszałem (albo czytałem też że mają kwaśny) a to miało i to mocny. To jak jest w końcu? Czy to smak tytoniu bo nie wiem, papierosów nigdy nie paliłem.

Buchów
0
Dopalacze zazwyczaj kopały od razu... przeokropna jazda ale trwająca zazwyczaj krótko (chociaż były wyjątki ;) ) po niektórych też czułem się jak pijany...
a tak wgl to też mi koleszka przywióżł kiedyś jakąś mieszankę ziół z Lublina... chyba dopalacze, ale przepaliłem to Grubym Jointem więc nie wiem jakie było działanie tylko tego:)

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
a jeszcze jedno po jakim czasie cie skopało bo jak jakies więcej niz 5 minut to to był spice

Co to ma do rzeczy?? Wiecej niz 5 minut?
Moje palenie wchodzi po okolo 10-15 minutach czyli wg ciebie pale spice?? spoko

Jesli wypaliles sam 2 dzidy a palenie moglo byc dobrej jakosci to moglo by cie sponiewierac tak jak piszesz

H

homeboy

Guest
Jak paliłeś z rury to powąchaj. To ścierwo z kolka ***ało zgniłym jajem. Ale jak shit był dobry to mogło dobrze popacać i skoro faza tak długa to raczej dopalacz to nie był. pozdro <joint>

homie.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
No to już nie wiem. Skopało od razu a też tak niby pijany byłem, ale to zupełnie inna faza.
Dopalacze nie mają smaku słyszałem (albo czytałem też że mają kwaśny) a to miało i to mocny. To jak jest w końcu? Czy to smak tytoniu bo nie wiem, papierosów nigdy nie paliłem.

Ogarnij sobie kiedyś zwykłego skuna i powąchaj go. Zapamiętasz ten zapach na bardzo długo i wiele odmian pachnie podobnie bo dopalacze zapachów tak naturalnych nie mają a tak sztucznego i podobnego zapachu nie są w stanie wytworzyć nawet do najgorszego skuna który prawie w ogóle nie pachnie nie byłoby podobne ; d

K

korono

Guest
Trawa ma raczej zapach nie do podrobienia, czasem jest mocny czasem slaby, czasem wyczuwa sie jakies inne nuty ale ogolnie jak paliles trawe wczesniej to powinienes poznac ten zapach. Jesli paliłeś pierwszy raz i to z tytoniem (a nie palisz fajek) to normalne, ze gwozdzia przybiłeś;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół