• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kółeczka

Wyszukiwarka Forumowa:
A

abc

Guest
Moze mnie ktos nauczyc jak robi sie kółeczka z dymu ?
jakas teoria moze :geek:

z gory wielkie dzieki :cheers:

H

haszyszekk

Guest
abc, też nie umiem, ale bym sie chętnie nauczył :) pzdr

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
heh wsumie ja tez nie umiem przydalby sie jakis filmik instruktazowy ;)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
ja umiem :) ale nie wiem jak to wytłumaczyć pomyśle troche to może coś sklece a jak mi sie uda to zamieszcze tutaj :)

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
MOja siostra:
musisz zrobic usta w dziubek w poczatkowej fazie, a potem je delikatnie rozchylac wraz z wypuszczaniem dymu ;D
jak to brzmi :D :D :D
trudne do wyobrazenia, ale raczej mozliwe. potrenuj na szlugach. :jocolor:
peace

A

abc

Guest
Cz4rek, dzieki sprobuje
zna ktos inne tricki z dymem ?
ja slyszalem o kocie... jak go zrobic ? jak to wyglada (zdjecie moze ktos ma) jakis opis :)
:bounce:

H

haszyszekk

Guest
abc napisał:
ja slyszalem o kocie
tego nie wiem ale mam inny fajny pomysł...
Ostatnio sie zjarałem a ze miałem jeszcze groche matexu to z bonga chciałem zapalić... umsył trzeźwy (;)) jak na lezy, więc zacząłem ciagnąć bongo nosem...
Powiem wam ze dymek ładnie wchodził. Efektem była za***i8*a bania :)
Dymek sie nauczyłem wypuszczać nosem raz jedna raz drogą dziórka bez użycia rak... nie jest to jakaś super sztuczka ale wyglada przekomicznie :) pzdr

Protektus

Well-known member
Buchów
0
no no Mówisz do kogoś czy chce zobaczyć 1000 kółek naraz po czym wydmuchujesz normalnie dym i mówisz o ku**a skleiły się. A jeżeli chodzi o kota to po co się męczyć wypuszczasz dym i mowisz do kogoś rzeby sobie wycioł. Pozdro :)

A

abc

Guest
ale chcialbym wiedziec jak wyglada ten kotek :) :rendeer:

[ Dodano: 2006-05-17, 14:26 ]
Bogusik a nie bolal Cie potem nos ?
nie wychodza mi te koleczka :(

H

haszyszekk

Guest
abc napisał:
Bogusik a nie bolal Cie potem nos
Nie :) sucho mi troche było, ale znośnie.... Fajne uczucie jest w oczach jak sie ciągnie bucha nosem :bounce: pzdr

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Mój kumpel umie robić kółka nosem przez dwie dziurki robi dwa kółka, a jak to ch*j wie...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Blant napisał:
Mój kumpel umie robić kółka nosem przez dwie dziurki robi dwa kółka

kosmos, trzeba popróbować się nauczyć ;]

D

delete

Guest
ja umiem robic kolka ;) z dymu oczywiscie ustami i moze powiem wam jak sie to robi jelsi dobrze to sformułuje musisz wlasnie zrobic usta w dziubek na samym poczatku ale nie az taki duzy bo musisz tez jedelikatnie rozchylic a potem dolna czescia szczeki tak jechac nieco jakbys chcial do dolu i do tylu za to ja robie 2 sposobem zwyczajnie tak rozchylam i poruszam nimi hehe tego juz niewiem jak opisac poprostu musicie podpatrzec u kogos ze znajomych i probowac az wkoncu sie uda ;)

BMS

Well-known member
Buchów
0
JA umiem robić kułka i to nawet umiem powiedzieć jak to robić. najlepiej trenować na kenrykach.A wiec łpiecie bucha (nie do płuc) dym musie byś gęsty! Rogi sie taki ryjek duuuży coś takiego jak u ,,lubo,, wprofilu ten koleś tylko szerszy. I gardłem laciutenko kaszlesz jagby. tego kaszlnięcie nawet nie słychać .No tak pykasz tym gardłem i wylatuje (jak jest gsty dym) A i kółeczka wychodzą tylko w pomieszczeniu bo na wietrze to :smurfin:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół