akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kółeczka

Wyszukiwarka Forumowa:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
BMS napisał:
A wiec łpiecie bucha (nie do płuc)

Czemu nie do płuc? Gęsty dym przecież i z płuc leci...

BMS

Well-known member
Buchów
0
ale jak go pomieszasz w płucach z powietrzem to rzadki sie robi ,ale jak chcesz to możesz robić i z dymu z płuc.Tylko kółka bedo nie takie perfrkcyjne.

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jest jeszcze Fajny Myk (nie umiem go robic ale kumpel tak) wypuszczesz lekko dym ustami i wciągasz nosem Fajne to wygląda xD PISSSSSssss

r3mix

Well-known member
Buchów
0
Spaluch, tez to mi sie podoba ale nie wiem jak sie robi:( probowalem kiedys ale nie wyszlo:| ale co do kolek to jest jeden najprostrzy ale nie profesjonalny sposob robienia. Otwierasz usta i wydajesz dzwiek O, ale tak powoli tak zeby az strzelalo te o:p i beda kuleczka:p a drugi sposob to otwierasz usta, i dolna czescia szczeki podnosisz szybko do gory i opuszczasz:p nie wiem jak to opisac ale jak ktos sie pobawi to wyjdzie:p

sd

Well-known member
Buchów
20
Spaluch napisał:
Jest jeszcze Fajny Myk (nie umiem go robic ale kumpel tak) wypuszczesz lekko dym ustami i wciągasz nosem Fajne to wygląda xD PISSSSSssss
poprostu zweżał buzie i wdychał nosem proste ha

r3mix

Well-known member
Buchów
0
SCuN, robilem tak ale nie wyszlo mi:( sprobuje nastepnym razem:p a jakies inne myki jeszcze?:> slyszalem ze mozna wypuscic dym uszami to prawda?:> bo np przez oczy da sie sikac woda z ust czy jakos tak, ale z uszami? chyba nie, co nie?:> :santa:

sd

Well-known member
Buchów
20
r3mix napisał:
SCuN, robilem tak ale nie wyszlo mi:( sprobuje nastepnym razem:p a jakies inne myki jeszcze?:> slyszalem ze mozna wypuscic dym uszami to prawda?:> bo np przez oczy da sie sikac woda z ust czy jakos tak, ale z uszami? chyba nie, co nie?:> :santa:
wypychaj językiem dym jak tłokiem :p i wciiagaj normalnie powietrze delikatnie nosem i pojdzie z nim dym

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
chodzi wam pewnie u żagielek? Bierzecie dym do UST, nie płuc, otwieracie gębę, a uciekający dym wciągacie nosem. Całkiem fajne. A kółeczka robi się tak, że uchylasz usta na kształt litery O i lekko wydmuchując dym udosisz szybko brorę.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół