nasiona marihuany

k2

Wyszukiwarka Forumowa:
1

1tathc

Guest
w jednym ze sklepów z nasionami znalazłem K2 wydała mi sie za***ista z wyglądu.czy jest możliwe wychodowania takiego koloru-pół liścia zielonego a 2 pół białe jak śnieg??a może to jakiś wkręt...

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dopiero uprawiam tą odmiane, kwitnie ponad tydzień i wygląda normalnie, nie wytwarza dużo żywicy w porównianiu do na przykład krzyżówek white widow. jeśli będziesz ją już zamawiał to na pewno nie stąd gdzie foto! jedyny polski seedbank który sprzedaje oryginalne nasiona to cannabis.fr.pl oraz seed.pl.

1

1tathc

Guest
Nexer, oki nie ucz ojca robić dzieci:) i twoja k2 nie wygląda ak ładnie?to może niedarady stwożyć takiej roślinki...a wygląda wspaniale

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
1tathc, to czy liść jest obsypany trichomami zależy od fazy kwitnienia i całkiem możliwe jest aby liście były tak oblepione. Poza tym na fotkach szczyty i liście wydają się duże i wyszstko wskazuje na ogrom żywicy. W rzeczywistości listki są malutkie w cholere i żywicy odrazu wydaje się mniej. Kwestią jest dobre macro. Jak chcesz żywiczną odmianę to polecam outdoorowy Maroc a z indoor wszelakie białe odmiany.

Fotek na "polskie warunki" szukaj na google. Tam są fotki ludzi a nie przebajerowane fotki seedbanków i kiepawych stron z nasionami siejek.
clear.gif

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
1tathc, taki pro jesteś to czego szukasz na tych lamerskich stronach? nie znasz innych seedbanków? óbaf...

1

1tathc

Guest
Nexer, poprostu jak jeszcze nie znałem sprawdzonych seedbanków to trafiłem na ten i żuciła mi sie w oczy ta odmiana.peace
Ca2na3is, trochimy trochimami ale na tamtym zdjęciu wygląda jakby liśnie ogólnie były biale a nie od żywicy.thx

ale najwidoczniej to wkręt.a bardzo chciałbym wychodować taki kolorek

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół