Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
w jednym ze sklepów z nasionami znalazłem K2 wydała mi sie za***ista z wyglądu.czy jest możliwe wychodowania takiego koloru-pół liścia zielonego a 2 pół białe jak śnieg??a może to jakiś wkręt...
dopiero uprawiam tą odmiane, kwitnie ponad tydzień i wygląda normalnie, nie wytwarza dużo żywicy w porównianiu do na przykład krzyżówek white widow. jeśli będziesz ją już zamawiał to na pewno nie stąd gdzie foto! jedyny polski seedbank który sprzedaje oryginalne nasiona to cannabis.fr.pl oraz seed.pl.
1tathc, to czy liść jest obsypany trichomami zależy od fazy kwitnienia i całkiem możliwe jest aby liście były tak oblepione. Poza tym na fotkach szczyty i liście wydają się duże i wyszstko wskazuje na ogrom żywicy. W rzeczywistości listki są malutkie w cholere i żywicy odrazu wydaje się mniej. Kwestią jest dobre macro. Jak chcesz żywiczną odmianę to polecam outdoorowy Maroc a z indoor wszelakie białe odmiany.
Fotek na "polskie warunki" szukaj na google. Tam są fotki ludzi a nie przebajerowane fotki seedbanków i kiepawych stron z nasionami siejek.
Nexer, poprostu jak jeszcze nie znałem sprawdzonych seedbanków to trafiłem na ten i żuciła mi sie w oczy ta odmiana.peace Ca2na3is, trochimy trochimami ale na tamtym zdjęciu wygląda jakby liśnie ogólnie były biale a nie od żywicy.thx
ale najwidoczniej to wkręt.a bardzo chciałbym wychodować taki kolorek
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.